![]() |
Pyrokinezi (Ateş Kontrolü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pyrokinezi (Ateş Kontrolü)Pyrokinezi Nedir? pyrokinezi ateş kontrolüdür ![]() ![]() ![]() Malzemeler 1 ![]() 2 ![]() Arkadaşlar öncelikle kendimize sessiz ve loş bir ortam yaparak işe başlayabiliriz!!!Loş ortamdan kastım mumun alevindeki değişmeleri rahatça gözlemleyebilirsiniz!!Şimdi rahatça oturabileceğimiz bi kotuğa oturun ve önünüze mumu yakıp koyun!!sonra mumun alevi biraz seyredip gözlerinizi kapatın ve mumun alevini hayal edin!!Evet mumun ateşi sensiz ne kadar az yanıyor !!Sen olmadan ateş güçsüz ateşi canlandıracak olan sensin!!!Rahatlayın gevşeyin sadece ateşe odaklanın!!2-3 defa derinden nefes alın ve her nefes alısınızda enerjinizin daha da yükseldiğini ve ateşe etkime gücünüzün arttığını düşünün!!Şimdi hazırsınız ve gözlerinizi açın!!Ellerinizi mumun iki yanına koyun ve tekrar odaklanın!! Ateşi siz yönetiyorsunuz mum sadece bir araç böyle düşünün!!Sonra sizin nefesle aldığınınız enerjiyi elleriniz vasıtasıyla mumun ateşine geçtiğini hayl edin hatta hayal etmekten öte bunu hissedin!!Evettt ateş sizden gelen enerjiyle daha da çoğalıyor git gide büyüyor vesizde buna şahit oluyorsunuz!!Ateş yükseliyor yükseliyor evet git gide büyüyor büyüdükçe büyüyor !!Ve ateş sizin etkilerinize göre alevlenecek ve yüksekliği artacaktır! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pyrokinezi (Ateş Kontrolü)İlk önce bir mum lazım Kamera Kullanmayın! Hazırlık: 1)Kendini onu büyütebileceğine inandırmalısın ![]() 2)Avuç içinde kırmızı bir enerjinin varolduğunada dair kendini kandırmalısın Yapım: 1)Gözlerinizi kapamadan önce 5 cm kadar ellerinizi yaklaştırın ![]() ![]() 2)Gözlerinizi kapatın ![]() 3)Sadece yanan ateşle kırmızı enerjinizi düşünün ![]() 4)Ve ona inceden inceye akıp yavaş yavaş büyüdüğünü hayal edin ![]() 2 ![]() ![]() BAŞLAMADAN ÖNCE ATEŞ HAKKINDA BİLGİ EDİNİN Ateş, yüksek sıcaklık ve alev veren hızlı yanma olayı ![]() Ateşin meydana gelebilmesi için yanabilen bir maddenin tutuşma sıcaklığında oksijen ile temas etmesi gerekir ![]() ![]() ![]() Herhangi bir maddenin yanabilirliği kimyasal bileşime ve fiziksel duruma bağlıdır ![]() ![]() ![]() Bir yanıcı sıvı ilk önce buharlaştırılmalı ve tutuşma sıcaklığındaki bu buhar oksijen ile karıştırılmalı ki, yanma olabilsin ![]() ![]() ![]() ![]() Çok şiddetli ateşler, yanabilen tozların (zerreciklerin) hava ile karışımından elde edilir ![]() ![]() ![]() Maddeler tutuşma sıcaklığının altında oksitlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pyrokinezi (Ateş Kontrolü)TEKNİK -Mumu yakın ve ellerinizi ısıdan acı çekmenize neden olmayacak bir mesafeye getirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Gözlerinizi kapatmadan önce telefon yada ne ile video kayıt yapıyorsanız onu kayıt moduna geçirin ![]() ![]() -Şimdi gözlerinizi kapatın ve mum alevinin dönerek ısınmaya başladığını hayal edin ![]() ![]() ![]() ![]() -Buna odaklanırken ellerinizin arasından fırlayan kırmızı ışıklar hayal edin ![]() ![]() -Odaklanmanızı yavaş yavaş bozarken mumun ısısının arttığını sürekli düşünün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pyrokinezi (Ateş Kontrolü)Yapılış Tekniği : İlk başlangıcınızda ellerinizin ortasına odaklanın ve ısıtmaya çalışın ısıtma dediğim vücudunuzun üstünde bir sıcaklık olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ***** Ateşi kontrol ederek 1-2 cm uzaktaki cisimleri yakmak ![]() ![]() ben bu işi kağıtla yapıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi dediğim gibi mumun - kibritin 1-2 cm yakınına bir parça kağıt koyun ve mumu yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben de böyle bir alıntı buldum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|