Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ateş, kontrolü, pyrokinezi

Pyrokinezi (Ateş Kontrolü)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Pyrokinezi Nedir?

pyrokinezi ateş kontrolüdürateş kontrolü ile ateşe yön verebilir,şekil verebilir,bir yerden bir yere taşıyabilir ateş yapabilir ve ateşi çoğaltıp küçültebilir hatta söndürebilirsinizbu konuda yatgınlığı olan insanlar bu konuda uzmanlaşıp bir mum alevini 1-2 cm den 7-8 cmye çıkarabilmektedir

Malzemeler

1Mum

2Ateş

Arkadaşlar öncelikle kendimize sessiz ve loş bir ortam yaparak işe başlayabiliriz!!!Loş ortamdan kastım mumun alevindeki değişmeleri rahatça gözlemleyebilirsiniz!!Şimdi rahatça oturabileceğimiz bi kotuğa oturun ve önünüze mumu yakıp koyun!!sonra mumun alevi biraz seyredip gözlerinizi kapatın ve mumun alevini hayal edin!!Evet mumun ateşi sensiz ne kadar az yanıyor !!Sen olmadan ateş güçsüz ateşi canlandıracak olan sensin!!!Rahatlayın gevşeyin sadece ateşe odaklanın!!2-3 defa derinden nefes alın ve her nefes alısınızda enerjinizin daha da yükseldiğini ve ateşe etkime gücünüzün arttığını düşünün!!Şimdi hazırsınız ve gözlerinizi açın!!Ellerinizi mumun iki yanına koyun ve tekrar odaklanın!!

Ateşi siz yönetiyorsunuz mum sadece bir araç böyle düşünün!!Sonra sizin nefesle aldığınınız enerjiyi elleriniz vasıtasıyla mumun ateşine geçtiğini hayl edin hatta hayal etmekten öte bunu hissedin!!Evettt ateş sizden gelen enerjiyle daha da çoğalıyor git gide büyüyor vesizde buna şahit oluyorsunuz!!Ateş yükseliyor yükseliyor evet git gide büyüyor büyüdükçe büyüyor !!Ve ateş sizin etkilerinize göre alevlenecek ve yüksekliği artacaktır!

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İlk önce bir mum lazım Kamera Kullanmayın!
Hazırlık:
1)Kendini onu büyütebileceğine inandırmalısın
2)Avuç içinde kırmızı bir enerjinin varolduğunada dair kendini kandırmalısın
Yapım:
1)Gözlerinizi kapamadan önce 5 cm kadar ellerinizi yaklaştırın(5 cm Yanmıycak mesafe)
2)Gözlerinizi kapatın
3)Sadece yanan ateşle kırmızı enerjinizi düşünün(Kırmızı enerjiler ellerin olduğu yerde düşünülecek)
4)Ve ona inceden inceye akıp yavaş yavaş büyüdüğünü hayal edin
2 DENEYİŞİNİZDE KAMERA KULLANARAK YAPIN BU BENİM TEKNİĞİM BEN BÖYLE BAŞARDIM ACEMİ DERECEDE TELEKİNEZİ YAPAN BİRİNİN BU TEKNİKLE YAPCAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

BAŞLAMADAN ÖNCE ATEŞ HAKKINDA BİLGİ EDİNİN
Ateş, yüksek sıcaklık ve alev veren hızlı yanma olayı

Ateşin meydana gelebilmesi için yanabilen bir maddenin tutuşma sıcaklığında oksijen ile temas etmesi gerekir Yakıt ve oksijen devamlı mevcut ve temas halinde ise sürekli yanma olur Bir ateşin söndürülmesi, yanmaya sebeb olan unsurlardan yakıt ve oksijenin yok edilmesi, sıcaklığın düşürülmesi ile mümkündür

Herhangi bir maddenin yanabilirliği kimyasal bileşime ve fiziksel duruma bağlıdır Eger oksijen kaynağı hava ise, herhangi bir yanıcı gazın molekülleri hava içine girer ve havadaki oksijen moleküllerine temas eder Tutuşma sıcaklığına erişince de bu gaz yanar

Bir yanıcı sıvı ilk önce buharlaştırılmalı ve tutuşma sıcaklığındaki bu buhar oksijen ile karıştırılmalı ki, yanma olabilsin Katıların yanması için ise sıvılaştırılmalı veya buharlaştırılmalı veya hiç olmazsa geniş bir yanma yüzeyi meydana getirmek için küçük taneciklere ayrılmalıdır Fakat katı, gözenekli ise öğütme zaruri değildir Bütün katılar, mümkün olan en küçük taneciklere ayrılırsa, oksijen ile temas eden toplam katı yüzeyi çok olacağından şiddetli yanar

Çok şiddetli ateşler, yanabilen tozların (zerreciklerin) hava ile karışımından elde edilir Mesela kömür ve metal tozlarının yanması gibi Mağnezyum tozları gerekli oranda hava ile karıştırılıp tutuşma sıcaklığına getirilirse, göz kamaştırıcı parlak bir alevle yanar

Maddeler tutuşma sıcaklığının altında oksitlenir Fakat maddelerin yanabilmesi için tutuşma sıcaklığına yükseltilmesi gerekir Bu sıcaklığın üzerinde oksidasyon ısısı yeteri kadar hızlı yayılmaz ve yanmamış yakıtta oksidasyonun olduğu bölgeye yakın alanı yanma sıcaklığına yükseltir Çok ince parçalara ayrılmış maddeler hariç olmak üzere, katıların yanma sıcaklığı sıvılarınkinden daha yüksektir Genellikle sıvılar kaynama noktasının düşüklüğü nisbetinde parlayıcıdırlar

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

TEKNİK

-Mumu yakın ve ellerinizi ısıdan acı çekmenize neden olmayacak bir mesafeye getirinNe çok uzak ne çok yakınYaklaşık 5 cm kadar uzaklıkta tutun

-Gözlerinizi kapatmadan önce telefon yada ne ile video kayıt yapıyorsanız onu kayıt moduna geçirin

-Şimdi gözlerinizi kapatın ve mum alevinin dönerek ısınmaya başladığını hayal edinHatta oda içindeki ısıyı kullanarak daha da ısındığını düşününSiz bunları düşündükçe mumun daha da büyük ışık saçtığını düşünün ( 1 yada 1,5 dakika)

-Buna odaklanırken ellerinizin arasından fırlayan kırmızı ışıklar hayal edinVe muma karışarak ısıyı daha da arttırsınlar (35 saniye)

-Odaklanmanızı yavaş yavaş bozarken mumun ısısının arttığını sürekli düşününDaha parlak olduğunu düşününEğer gözleriniz kapalıken bu ısıyı hissettiyseniz zaten sorun olmayacaktırAma ellerini yaklaştırmadığınıza emin olmak için yaptığınız kaydı izlemenizi tavsiye ederim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Yapılış Tekniği :
İlk başlangıcınızda ellerinizin ortasına odaklanın ve ısıtmaya çalışın ısıtma dediğim vücudunuzun üstünde bir sıcaklık olması gerekiyor Avuçlarınız yukarı yönde rahat bir konumda oturun iki sininde ortasına odaklanın ve sanki orda bir ateş topu varmış gibi hayal edin Bir süre sonra avuçlarınız ısınacaktır bu sıcaklık çıkışı oradaki çakralarında açılmasına yardım edecektir Daha sonra bir mum alın alevine odaklanın sıcaklığını hissedin avucunuzun ondan daha sıcak olduğunu düşünün ve alevi büyütmeye çalışın avucunuzdan çıkan enerjinin onun etrafında döndüğünü düşünün ve bu çalışmayı her gün en az 1 kere tekrar edin emin olun bu teknikle sadece pyrokinezide değil bu enerjiyi kullanmak istediğiniz her yerde başarılı olacaksınız

Ateşi kontrol ederek 1-2 cm uzaktaki cisimleri yakmak

ben bu işi kağıtla yapıyorum mumun 1-2 cm uzağına kağıt koyuyorum sonra odaklanıyorum ve kağıt yanmaya başlıyor size nasıl yapıldığını anlatayım

Şimdi dediğim gibi mumun - kibritin 1-2 cm yakınına bir parça kağıt koyun ve mumu yakın sonra gözlerinizi kapatın boş bir oda hayal edin mum-kibrit orada yanıyor ve yakınındada kağıt duruyor olsun sonra ateşin bir parçasının ateşten ayrılıp kağıdı yaktığını imajine edin sonra bu sahneyi 3-5 defa izleyin ve odaklanın

Ben de böyle bir alıntı buldum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com