07-09-2008
|
|
hayko26
|
ESeses Kikiki Eski Eski Es
Bu delikanlının hikayesini anlatmaya değer Her şey adaleli kollarını, çelik ellerini birbirine vurmasıyla başlıyor Eğilişi, kalkışı, diri vücudunu sağa, sola, öne sallayışında güçlülük, üstünlük ve on binlerce insana karşı, inanılmaz bir otoritesi var Sahanın neresinde olursa olsun, bütün gözler delikanlının üzerine çevriliyor Bir el işareti kitleyi ayağa kaldırıyor, bir el işareti kitleyi yerine oturtuyor Memurun müdürünü, işçinin şefini, umum müdürün bakanı misal sınır dışı tutulursa, devletlerin birbirlerini dinlemediği bir dünyada, şu delikanlının yaptığı iş sihirbazlıktan da öte Eskişehirspor amigosu Orhan'ı ben Eskişehirspor - Bursaspor macında tanıdım Stat dolmuştu şöyle 25 bin kişi bir o kadarı da dışarıda Yüzlerce kırmızı siyah bayrak uçuşuyordu tribünlerde Her taraftan sesler yükselmeye başladı ' Orhan Orhan !'
Kırmızı siyah renkli bir gömlek giymişti üzerine Aynı renkte mokasenler Görünüşü son derece sevimli hatta yakışıklı ve demir gibi bir vücut Sahanın ortasına geldi elini kaldırdı O, işaret ' durun daha vakti gelmedi ' demekmiş sesler kesildi 25bin kişi beklemeye başladı Bir saat sonra Orhan yine santra yuvarlağında gördüm Sağa sola, her tarafa işaretler yağdırdı Yere eğildi, İnanınız 25 bin tabanca birden patladı sandım Yer gök uğulduyordu ' Hop hop hop Güm Güm Güm Es Ki Es Ki Esss Kırmızı Şimşek Hey hey hey ' sonra tempo değişecek, Orhan sahanın ortasına sinyaller dağıtacak ve Eskişehir'li 25 bin futbol sever kendinden geçmişçesine sahanın ortasındaki koro şefinin yönetiminde yeri, göğü tırmalayacaktı Bu kadar yıldır, bu kadar memleket görmüş, yurt dışında büyük maçlar seyretmiş, fakat seyirciyi böyle coşturan ve böylesine centilmence yöneten bir taraftara rastlamamıştım
|