Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çözemedim, olduğunu

Ne Olduğunu Çözemedim..

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olduğunu Çözemedim..

Herkese merhaba arkadaşlar

Doğru yere mi açtım bilmiyorum yanlışsa affolaBen geçen sene astral seyahate falan bayağı bir merak salmıştımKendimi bu alanda geliştirmeyi çok istemiştimİnternetten biraz araştırdım ve bir gece bunu yapmayı denedim,ama en fazla vücudumun uyuşma noktasına kadar gidebildim daha sonra çok heyecanlanıyodum veya bişey oluyodu çıkamıyordumYani ruhumun böyle sanki içimden çıkmaya çalıştığını hissedebiliyordum ama başaramadımBaşka işler girince araya uzun süre deneyemedimGeçenlerde başıma bir olay geldiYakın bir zaman önce durugörü ile ilgili bir roman okumuştumYine böyle şeylere iyice merak salmışken bir gece başıma tamamen istemeden gerçekleşen birşey geldiBen normal yatağıma yatmıştımO sırada nasıl anlatsam şöyle birşey oldu tam uykuya dalacağınız vücudunuzun uyuştuğu an olur ya hani işte tam o anda gözlerimi hafiften açmıştım odanın içini görebiliyordumAma vücudum tamamen uyuşmuş şekildeydi çok da rahatlamıştımBen odanın içini görüyorum,ama aynı zamanda rüya da görüyorumYani gözlerim hafif kısık,odanın içini görebiliyorum ama aynı zamanda kulağımda sesler duyuyorum ve bu sesler çok yoğun aynen rüyada olduğu gibi o ses dışında hiçbirşey duymuyorumYani yine rüya görüyor gibiyim ama gözlerim açık sadece sesleri duyabiliyorumSesler de nasıl anlatsam sanki bir okulun zili çalar ya öyle bir sesti ziller çalıyor gibiAma çok güzel bir duyguydu nasıl olduğunu anlayamadığım halde bana müthiş bir huzur verdiBilincim yerindeydi hatta içimden hem rüyadayım hemde odayı görebiliyorum diye düşündümAma yaklaşık 1 dakika falan sürmüştür bu durum sonra uyuya kaldımBu astral falan mıdır nedir anlayamadımOysaki o gece hiçbirşey yapmamıştım bu konuyla ilgiliSizin yorumunuz nedir?

Teşekkürler saygılar sevgiler

Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Olduğunu Çözemedim..

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olduğunu Çözemedim..

o tarz bir şey 6-7 yaşlarındayken bana da olmuştu hastaydım yatakta yatıyordum içinde olduğum odayı görüyordum kardeşlerim beni eğlendirmeye çalışıyordu ama onlarda yataktaydı bi an bir şey oldu ve aslında uyuduklarını fark ettim rüya olduğunu düşündüm mekan aynı ama olmayan sesler geliyordusenin ki de büyük ihtimal kabus tarzı(aşırı gerçekçi ve ayıldığında gerçek mi değil mi ayırd edemediğin) bir rüyadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Ne Olduğunu Çözemedim..

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Ne Olduğunu Çözemedim..

ben de yaşadım benzer bir olay yüklü indirme yapacağım zamanlar bilgisayarı sabaha kadar açık bırakıyorum ve müziği de mutlaka açarım uyurken bir gün rüyadayken yarı uyanır oldum, odamı ve tüm herşeyi görüyorum fakar aynı zamanda da rüyaya devam ediyorum monitörün ışığını, masa ve sandalyemi çok iyi hatırlıyorum hatta cristian castro dan 'volver a amar' çalıyordu ve şarkının bir kısmına içimden eşlik ettim ve rüyaya tam olarak geri döndüm ama bende senin yaşadığın rahatlığın aksine inanılmaz bir korku vardı o an sanki birileri ya da birşeyler beni izliyormuş ve biraz daha gözlerimi açık tutarsam birden karşıma çıkacakmış gibi hissettim yüksek dozda bir korkuydu ne olduğunu ben de anlayamadım ama astral ile alakası olmadığına eminim bir daha da aynı durum tekrar etmedi tanımının ya da neden(ler)inin ne olduğu hakkında birşeyler söyleyebilecek olanlar vardır umarım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com