Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Astroloji

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kalmış, yorumu

Yorumu Size Kalmış....

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yorumu Size Kalmış....

Bir rüya gördüm nerdeyse ilkbaharda bilemedin yazda, ama şimdiye kadar etkisindeyim ve korkusundayım açıkcası Bana filme baktın ve ya bir şeyler okudun ondan etkilendin gibi şeyler yazmayın nolur Aslında çok az şeyden korkarım ve çok az şeylerden etkilenirim ben NeyseRüyam şu:

Evimizin yakınlarındayız eşimle, ama hem evimizin yakınlarına benziyor hem de benzemiyor ama onda yakını diye biliyorum,eşimden sokağın biraz aşağısında bakkaldan bişeyler almak için ayrılıyorum, üzü aşağıya doğru giderken (bu arada akşamdı galiba) nedense bir kapı ilgimi çekiyor, sağ tarafımdatahtadan yapılmış belliki ağır bir kapıdır, yeni değildiYarı açık haldeBir şey beni çekiyordu o kapıya doğru, ordan bakmalıydım içeriye sankiSanki ordakide beni bekliyormuş hani gelip bakmamıİçeriye doğru baktımve inanılmaz bir vahşet, korku, ürperti dolu hissler geçirdim, içerisi karanlıktı ama birazcık yere ay ışığı gibi bir ışık az bir görüntü oluşturacak kadar düşüyordu ve o hisler içinde balçık mı deyim çimento rengine yakın bir renkte bir şeylerin yavaş yavaş kıvrandığını kıpırdadığını gördüm, sanki kış uykusundan uyanıyordu, ağır ağır Sanki bunca yıllar heykele dönmüştü de şimdi diriliyorduve o şey yukarıya çıkan taş merdivenin altındaydı, büyüktümerdivenin üstünde ise o şeyin uyanışına sevinen acaib yaratıklar vardıİnanılmaz bir ızdırap çekiyordum rüyada resmen, o şeyin uyanışı beni çok korkutuyordu nedenseDaha fazla duramadım orda kaçtımKaçtım amaSanki tüm insanları o şeyden haberdar etmek istiyordum, uyarmak zorundaydım gibi

Hala yazarken içim daraldı, sanki yeniden yaşadımAllahım hayırlara vesile etsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Yorumu Size Kalmış....

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Yorumu Size Kalmış....

Rüyalarımızın üzerimizde yarattığı etkiler dolayısıyla ürpermeniz doğal bir durum bazı rüyalar haber veren rüyalardır,bazıları ise bilinçaltımızdan kaynaklanan, sürekli veya ara sıra düşündüğümüz sonrada zihnimizin bir köşesine ittiğimiz sorunlarımızın göstergesidiraslında bütün rüyalarımız haber veren rüyalardır kimisi bizden uzakta ama başka bir yerde olan tanıdıklarımızın durumları ile ilgili kimisi ise bilinçaltımızın durumunu haber veren rüyalardırve ben bu rüyanın sizin bilinçaltınızdan kaynaklandığını düşünüyorumpsikolojik olarak yorumlamak gerekir öncelikle kapı bir geçiş anlamı taşır yani kapının öteki tarafına baktığınızda sizi ciddi derecede etkiliyor mu etkilemiyor mu orasını bilemiyorum ama bir sorununuz olduğu anlamına geliyor yüzleşmekten çekindiğiniz bir sorun gibisanırım karanlık yere ay ışığı gibi bir ışık az görüntü oluşturacak kadar düşüyordu demeniz de ; bu sorununuzla yüzleşme konusunda yada çözümleme konusunda ufak bir adım atıldığı yada kıvılcımın yakıldığı anlamını taşıyor olabilireşinizin yanından ayrılarak kapıya doğru ilerlemenizde eşinizin bu sorununuzun pek içinde olmadığı anlamınada geliyor olabilirbu sorununuz uzun süredir düşündüğünüz , zihninizde biriktirdiğiniz bir yük olabilir belkide bu yorumlarımın hiç biri doğru da olmayabilir ben sadece yorum olarak sunuyorum benim tavsiyem tabi yorumum doğruysa o sorununuza karanlık olarak bakmayın çünkü insanlar genelde olumsuz durumlara karanlık veya siyah vb sıfatlar yakıştırırlar o soruna odaklanın ve yakınlaşın sonrasında serbest bırakın ki tamamıyla hafiflemiş ve rahat olabilesiniz umarım bir nebze yardımcı olabilme düşüncesiyle yazdığım fikirlerimle size değerli gelebilecek yorumlar sunabilmişimdir saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Yorumu Size Kalmış....

Eski 08-20-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Yorumu Size Kalmış....

Öncelikle üşenmeden cevap yazdığın için sana teşekkür ederim, yorumun gercekten benim için değerlidir Sana katılıyorum, evet bir sıkıntım varAma bu rüya hakkındaki düşüncem ve hisettiklerim bu rüyanın bana ait olmadığıdır, 6 hissim kuvvetlidir, bazı olayları önceden görebiliyorum fakat elimden bir şey gelmiyor, bir kaç kez ablamla balkonda durup şehire bakarken ablama(parmağımı uzatıp yerleri göstererek) Abla, şu yerlerde kan dökülecek, insanlar ölecek, yada çok kötü şeyler olacak oralarda- diye kendimce kehanetlerde bulunuyordum, ablam yüzüme tuhaf bakarak" ay Allah korusun" derdi, malesef dediyim bölgelerde metro patlaması sonucu insanlar öldüler ve bunun gibi başka olaylar
Bu rüyanın bana ait olmadığını düşünüyorum yada hissediyorum, korkum ondandır

Alıntı Yaparak Cevapla

Yorumu Size Kalmış....

Eski 08-20-2012   #4
Prof. Dr. Sinsi

Yorumu Size Kalmış....

bende yorumumu değerli bulduğun için teşekkür ederim tabiki ben her ne yazarsam yazayım , ne söylersem söyleyeyim rüyalarınızın sizin bildiğiniz yönü vardır yani anlamını bir şekilde biliyorsunuzdur rüyanın size ait olmadığını da sanırım rüya esnasında düşündünüz gibi geldi bana yada hissettiniz o anda sanırım bir kanala bağlanmışsınız yani başka kişilere yada durumlara ait olan olayları gördüğünüze göre saygılarımla

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com