08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yorumu Size Kalmış....
Bir rüya gördüm nerdeyse ilkbaharda bilemedin yazda, ama şimdiye kadar etkisindeyim ve korkusundayım açıkcası Bana filme baktın ve ya bir şeyler okudun ondan etkilendin gibi şeyler yazmayın nolur Aslında çok az şeyden korkarım ve çok az şeylerden etkilenirim ben Neyse  Rüyam şu:
Evimizin yakınlarındayız eşimle, ama hem evimizin yakınlarına benziyor hem de benzemiyor ama onda yakını diye biliyorum,eşimden sokağın biraz aşağısında bakkaldan bişeyler almak için ayrılıyorum, üzü aşağıya doğru giderken (bu arada akşamdı galiba) nedense bir kapı ilgimi çekiyor, sağ tarafımda  tahtadan yapılmış belliki ağır bir kapıdır, yeni değildi  Yarı açık halde  Bir şey beni çekiyordu o kapıya doğru, ordan bakmalıydım içeriye sanki  Sanki ordakide beni bekliyormuş hani gelip bakmamı  İçeriye doğru baktım  ve inanılmaz bir vahşet, korku, ürperti dolu hissler geçirdim, içerisi karanlıktı ama birazcık yere ay ışığı gibi bir ışık az bir görüntü oluşturacak kadar düşüyordu ve o hisler içinde balçık mı deyim çimento rengine yakın bir renkte bir şeylerin yavaş yavaş kıvrandığını kıpırdadığını gördüm, sanki kış uykusundan uyanıyordu, ağır ağır   Sanki bunca yıllar heykele dönmüştü de şimdi diriliyordu   ve o şey yukarıya çıkan taş merdivenin altındaydı, büyüktü  merdivenin üstünde ise o şeyin uyanışına sevinen acaib yaratıklar vardı     İnanılmaz bir ızdırap çekiyordum rüyada resmen, o şeyin uyanışı beni çok korkutuyordu nedense  Daha fazla duramadım orda kaçtım   Kaçtım ama  Sanki tüm insanları o şeyden haberdar etmek istiyordum, uyarmak zorundaydım gibi  
Hala yazarken içim daraldı, sanki yeniden yaşadım   Allahım hayırlara vesile etsin   
|
|
|