Bazı Rüyalarım |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bazı RüyalarımMerhaba arkadaşlar bazen ilginç rüyalar görüyorum Bunları buraya yazacağım belki bir çözüm bulunur![]() RÜYA - 1 Bizim evimizde küçük bir oda var oradan hep korkmuşumdur İçimdeki ses orada bir şey var diyor Neyse yatmadan önce aklımda orayla ilgili hiç bir şey yoktu Uyudum neyse, rüyamda o kapının önünde bekliyorum Kapı yarı açık içerisi karanlık Rüya sonuna kadar böyle geçti![]() RÜYA - 2 Yine o odayla ilgili bir rüya ![]() ![]() Okul saati gelmiş ben üstümü giyineceğim, odaya giriyorum valiz var odada, valizden eşya alıyorum ve nefesim orada kesiliyor rüya bitiyor Bu rüyayı 2-3 defa gördüm nedendir bilinmez![]() ![]() ![]() RÜYA - 3 Bu rüyam küçükken başıma geldi 2 hafta boyunca mı ne görmüştüm ![]() ![]() Rüyamda biri, yüzü yok sürekli her rüyamda beni vuruyor Mermiyi hissediyorum![]() Rüyalarım bunlar arkadaşlar lütfen uzman biri cevaplasın İYİ GÜNLER ![]() |
|
Bazı Rüyalarım |
|
|
#2 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bazı RüyalarımKüçüklükte görülen rüyalar genelde o dönem üst düzeyde hissedilen korkular ve sonunda ölümle uyanılan şekildedir Diğer iki rüyana gelince o odayla ilgili korkularını yenmeye çalışmalısın, muhtemelen uzun zamandır kafanda kurguladığın bi şeyler vardır ki korkuyosun odadan Özellikle aydınlıkta ve rahat hissettiğin durumlarda o odada vakit geçirmeye çalış korkularını yenmene yardımcı olur diye ümit ediyorum |
|
|
|