Jeane Dixon Ve Kehanetleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Jeane Dixon Ve KehanetleriBilim Araştırma Grubu ![]() Defli kâhini ?falcı çoktur ama gerçek kahinler birkaç kişiyi geçmez? diyordu Bu sözün kadim Yunanistan için olduğu kadar günümüz dünyası için de geçerlidir Çünkü kehanet yeteneği de denizin dibindeki bir inci kadar ender bulunan bir şeydir Hakiki bir kehaneti belirleyen özellikler bu kehanetin ihtimal dışı olması ve tarifindeki yüksek sıhhat derecesidir Amerika?nın başkenti Washington D C ?de yaşayan Bn Jeane Dixon?un kehanetleri de kesinlikle bu özellikleri taşır![]() 1963 yılı Kasım ayının soğuk bir gününde şık giyinmiş üç kadın, Washington?daki Malyower Hotel?de öğle yemeğine oturmuşlardı İçlerinden ikisi hem yemeklerini yiyor hem de sohbet ediyorlardı Bunlar Bayan Harley Kope ile davranışı bir anne gibi müşfik ve yaşlı bir kadın olan Bayan Rebecca Kaufman idiler Üçüncü kadın ise sessizce durmaktaydı![]() Bayan Kaufman: -?Pekiyi ama sen niye yemiyorsun çocuğum? diye sordu ![]() Kırk yaşlarında esmer sevimli bir kadın olan Jeane Dixon iskemlesinin arkalığın dayanıp gözlerini yumarak: -Yiyemiyorum! Aklım karmakarışık Bugün başkanın başına korkunç bir şey gelecek, diye mırıldandı![]() Bayan Kaufman: -Aman ne söylüyorsunuz? Diye telaşlandı Bayan Kope: -Bayan Dixon Başkan Kennedy için feci bir olay seziyor Önceki akşam da bundan bana bahsetmişti dedi![]() Bunun üzerine bayan Kaufman Jeane?nin kolunu dostça okşayarak, -Endişe etmeyin onun başına ancak alnında yazılı olan şey gelir Yorulmanın ne yararı var dedi![]() Bu anda Sdiney Siedenman orkestrası çalmayı kesmişti Her üç kadını da tanımakta olan Siedenman onların masasına yaklaşarak,-Başkana bir suikast yapıldı haberini verdi Düşecek gibi olan Jeane ahenksiz bir sesle; -Hayır, ölmedi diye karşılık verdi Aynı tondaki bir bezginlikle kendisini öldürmüş olduğun8u öğreneceksiniz dedi![]() Orkestra şefi salondan dışarı fırladı Başkan Kennedy?nin sadece yaranmış olduğunu haber vermek üzere çabucak dönüp;-Şimdi radyodan duydum başkan yaşıyor kendisine kan verilmekteymiş dedi ![]() Jeane anlamsız bir bakışla onu olduğu yerde durmuştu Sakin ve emin bir sesle;-Radyo yanılıyor başkan Kennedy ölmüştür Bunun önüne geçmeye çalıştım fakat kimse beni dinlemedi Artık çok oldu cevabını verdi![]() ![]() Aynı anda Washington?un başka bir yerindeki Georgetown Mahallesinde Kay Halle?in evinde telefon çaldı Telefona giden Alice Roosevelt Longworth bir bayan dostunun şöyle bağırmakta olduğunu duydu:Çabuk radyonuzu açın Olacak şey değil size söylendiği gibi olmuştur![]() Kay radyonun düğmesini çevirdi bir ajans haberinin şu son sözlerini duyabildi: -Tekrar ediyoruz başka suikasta uğradı Henüz kendisinin yarasının ağırlık derecesini bilmiyoruz Dallas?taki Parkland Memorial Hospital?de olayla ilgilenmekteyiz![]() Kay Halle harap olmuştu Her kim olursa olsun bu korkunç haberle altüst olurdu![]() Üç ay önce kendisi için yabancı bir kimse olan Dixon bir gün müthiş bir heyecan içinde kapısını çalarak: -Karışmamı hoşgörünüz Sizi Kennedy?lere yaklaşma imkanına sahip müstesna kişilerden biri olarak tanıyorum başkan güneydeki bir şehre gitmeye karar verdi Fakat bu karar kendisine felaket getirecektir Ona bu yolculuğa girişmemesi gerektiğini bildirmelisiniz Uzun zamandır beyaz sarayın üzerinde kara bir bulut görüyorum Bu bulut çoğalmaktan da geri kalmıyor Şimdi yere doğru inmektedir Bu olayın yaklaştığını göstermektedir Başkan beyaz saraydan uzaklaşırsa öldürülecektir demişti![]() Bu sözler üzerine Kay Halle işin içinden nezaketle sıyrılmaya girişerek: -Eğer böyle bir felaket alnında yazılı ise büyük bir şey yapamayız değil mi? Demişti ![]() Jeane ise inançla: -Bazen terazinin kefesini bir yana eğdirmeye ve olayların yönünü başka yana çevirmeye neden olan çabuk değişen bir an vardır Onun için kendisini uyarmalısınız, diye önerisini vurgulamıştı![]() Bayan Halle karasızlık içinde Dixon?a bakıyordu Jeane?nin seziş yeteneğinden bahsedildiğini ebetteki işitmişti Fakat bu kez şaşabileceğine ihtimal veriyordu Kuşku içinde:-Böyle bir mesaj Başkan?a nasıl ulaştırılır? Böyle bir haberi yayacak olursam Beyaz Saray?da ne düşünülür? Demişti ![]() Jeane onun kuşkusunu anlıyordu Fakat inadından vazgeçmiyordu Sonunda Bayan Halle mümkün olanı yapacağına ilişkin söz vermek zorunda kalmıştı Jeane de biraz rahatlamış olarak oradan ayrılmıştı![]() Kay Halle sonuç olarak düşüncelerini şu sözlerle belirtmişti: -Konuyu kafamın içinde o yana bu yana çevirdim Fakat bu haberi Başkan Kennedy kadar cesur bir adama ulaştırmakta en ufak bir başarı sansım olmayacağını biliyordum ki o, buna dikkatini verecek son şahıs olacaktı Gülmekten başka bir şey yapmayacağı gerçekti![]() ,,,Jeane 11 yıl önce yani 1952 yılında girdiği trans sırasında Beyaz Sarayın üzerinde ölüm habercisi kara bulutu ilk kez görmüştü Gelecekteki suikastın kurbanı olacak şahıs genç büyük mevki sahibi bir adamdı Mavi gözleri ve kumral gür saçları vardı İçinden gelen bir ses Jeane?nin bu adamın Demokrat Partiden olduğunu 1960 yılında seçileceğini ve devlet hizmetinin sonundan önce feci bir ölümle öleceğini söylemişti Dört yıl sonra yani 1956?da kabul ettiği bir görüşme sırasında ?magazine Parade? muhabirine sert bit şekilde bu kehanetin şeklini şu sözlerle belirtti:?-1960 yılında seçilecek olan mavi gözlü demokrat partili bir başkan öldürülecektir! Hayrete kapılan gazeteciler bu e,sezişi ?başkan çalışmalarının uygulanması sırasında ölecektir? şeklinde gazetede yazmayı önerdiler ![]() Jeane: -Bunu ne şekilde yazarsanız yazın Gerçek olan bir şey varsa o da başkanın öldürüleceğidir Dedi![]() Onun bu kehaneti 13 Mayıs 1956 tarihli Parade dergisinden yayımlandı ve dostları Kennedy 1960 seçimlerinden kazançlı çıkınca bunu hatırlattılar Kendisinin gördüğü vizyona göre tanımladığı adamın yeni başkanla hayret verici bir benzerliği vardı 1963 yılı yazında küçük Patrick Kennedy doğumundan hemen sonra öldüğünde Jeane?nin dostları beyaz sarayın üzerinde dolaşan siyah bulutun çocuğun ölümüne işaret edip etmediği sordular![]() Fakat o:-Hayır bu imkansızdır Çünkü beyaz saraya giren büyük bir felaket görüyorum Başkan beyaz saraydan uzakta ölecek ve cesedi cenaze tören yapılmak üzere getirilecek cevabını verdi![]() Dixon da M L King ve Robert Kennedy hakkında da kehanetlerde bulunmuştu R Kennedy?nin yakın gelecekte vurulacağını söyleyen medyum 6 Nisan da ?W Daily News? gazetesine verdiği bilgide:?senatör R Kennedy?nin başına korkunç bir şey gelecek? demiştir Uçak veya otomobil kazası mı sorusuna karşılık da:?hayır daha beter bir şey silahla vurulacak? demiştir ![]() 9 Ocak 1968?de bir akşam yemeğinde ise misafirlere: ?Robert Kennedy asla başkan olamayacak ateşli bir silahla vurulacak Olay bir komplonun sonucu değil şahsi bir fiil olarak karışık kanlı ve kısa boylu bir çocuk tarafından işlenecektir ? Diye kehanette bulunmuştur Olay aynen gerçekleşmiştir Bu kehanetler ve benzerleri bize şunları da hatırlatıyor: Olaylar başıboş bir oluş değildir Bi insan kaderi vardır Bu kader zaman ve ihtiyaçlara uygun olarak gelişir ve herkese örnek ve kıyas olmak üzere gerçekleşir Kader planı yüksek şuurlar tarafından bilinir ve yardım ve ikaz olarak insanlara çeşitli vasıtalarla bildirilir![]() ![]() Dixon 200 yılına kadar geçecek süreyle ilgili olarak önemli kehanetlerde bulunmuştur: Amerika?nın zenci ayırımı sorunu 1980?den önce çözülmeyecektir SSCB Kızıl Çin sınırı üzerinde olaylar çıkaracaktır Dixon?a göre 1980?lerde Kızıl Çin ile Amerika ve Rusya ittifak güçleri arasında büyük bir savaş patlayacak Amerika?nın bir bölümü ile Uzakdoğu Çin?in yanında yer alacaklardır Çinliler dünya çapındaki bu savaş sırasında Sovyetler birliği ve Amerika?ya karşı mikrop savaşı kullanabilirler![]() Dixon bir papaya kötülük yapılması tehlikesinin mevcudiyetinden söz etmektedir St Peter?in tahtı boşalacak ancak hristiyanlığın hakiki ışığı sönmeyecektir![]() Çin?in de dahil olduğu söz konusu dünya savaşı sırasında bir barış çağının temellerini atmak üzere büyük ve yüce bir Spritüel lider ayağa kalkacaktır Bu dünya lideri dört yüzyılda beri ilk kez yedi planetin birden ender görülen bir şekilde hizaya geldikleri 5 Şubat 1962 günü haber verildi Aynı gün Hindistan?da içinde bulunduğumuz devrenin yakında sona ereceği belirtilen bir kehanetten dolayı büyük bir çapta karışıklıklar meydana gelmiştir![]() Dixon her şeyi bilen gözlere sahip olan bu çocuğun orta doğudaki fakir bir köylü ailesine doğduğuna ve tektanrıcılığın tesisinden yüzyıllar önce tek tanrı kültürünü yaratan firavun Amenhotep ile kraliçe Nefertiti?nin neslinden geldiğine inanmaktadır ![]() Bu yüce devrimci tüm dinleri jeolojileri dünyanın çehresini tamamen değiştirecek olan tek bir öğreti dahilinde birleştirecektir Savaşlar ve savaşmakla ilgili ıstıraplar kesinlikle sona erecektir Devrimci lider öğretilerini 1980?lerin başlarından başlamak üzere giderek yayacak ve 1999 yılında da gücü dünyanın tüm halklarına ulaşacaktır![]() Dixon ?hayatım ve kehanetlerim? adlı kitapta gelecek olan bu Avatar?ın misyonunu ?Hıristiyanlığa? karşı karakterde olacağını belirtmektedir Eğer Hıristiyanlık mezhep ayrımı savaşlarıyla rekor kıran kiliseye ya da basit bir barış ve şiddetsizlik öğretisi ile temsil ediliyorsa bu muhakkak ki sevindirici bir husus olmalıdır![]() Dixon gördüğü vizyonlardan birinde bir kometin dünyaya çarptığını ve 1980?lerin ortasında büyük çarpa karışıklıklara ve yaşam kaybına yol açtığını da görmüştür Kehanete göre söz konusu göksel cisim okyanuslardan birine düşecektir Ancak Dixon bildiği halde kesin çarpma noktasını söylememektedir ( İnsan ve Kehanet, Kanıtlı Öngörümler - Bilim Araştırma Merkezi ) |
|
|
|