Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
gerçek, rüya, yanılgı

Gerçek Mi? Rüya Mı? Yanılgı Mı?

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Merhaba herkese

Bundan 7 sene falan önce Samsun'daydım O dönemlerde her mahallede olduğu gibi sevilen bir teyze vardı mahallede Anneannemin komşusuydu bu teyze Bu olayı kime anlatsam inanmadı Bugün forumu dolaşırken aklıma geldi anlatayım deidm Bahsettiğim kadın olayı annemlere anlatırken duymuştum bende

Bu teyzemizin bir oğlu varmış, vefat etmiş Bu teyzemiz ne zaman gelse hep oğlundan bahsederdi, mahalledeninde ele başıydı kendisi zaten Ne kadar garip konu varsa anlatırdı durmadan Neyse teyzemiz bir gün uzanıyor koltukta (mutfak ve oda birleşikti) ve rüya görüyor Rüyasında oğlu 'anne ben çok uzaktan geldim, birşeyler hazırla yorgunum' tarzı şeyler söylüyor Sonra oğluna sarılıyor ve çay demlemeye gidiyor Birden uyanıyor sanki oğlu yanındaymış gibi hissediyor ve bi bakıyor ki ocağın altı gerçekten açık

Ben bu olaydan çok etkilenmiştim zamanında şimdi yazarken bile tuhaf oldum 65-70 yaşındaydı bunu anlattığında Saygı duyduğum bir insandır kendisi Siz ne diyorsunuz bu olaya?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-20-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

İnsanlar bir insanı kaybetmeye asla inanamazlar Yani her an çıkıp kapıdan girecekmiş gibi yaşarlar ve bunun etkisinde bir yakınını kaybetmiş insan eğer ki aşırı depresif durumdaysa bir çok rüya,halisülasyon görürler belkide rüyada gördü ve o anki depresif durumuyla kalkıp ocağı açıp geri uyudu Belkide uyurgezerlik durumu oldu Çünkü örneğin geceleri lavaboya,ilaç içmeye vs durumlarda kalkarız fakat sabah uyandığımız da ya onları hatırlamaz ya da 'acaba rüya mıydı?' gibisinden yanılgılara düşeriz Belkide rüya görünce uyandı farkında olmadın ocağı açıp geri uyud sonra uyanınca hepsini rüya zannedip şaşkınlık yaşadı Her durumdan incelemek gerekiyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com