Birşeyler Değişiyor |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Birşeyler DeğişiyorArkadaşlar nedendir bilmem ama son 4 aydır bende birşeyler değişmeye başladığını hissediyorum Olayları daha derin düşünüp ne olacağını tahmin edebiliyorum çoğu zaman da dediğim oluyor 6 his olarak mı adlandırılır ne olur bilmioyorum ama onunda güçlendiğini tahmin ediyorum Karşıma çıkacak tehlikeyi çok önceden tahmin edebiliyorum Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Değişen diğer şeyler; çok fazla kabus veya kabus görmediğm yerlerde kendimi kutsal şeylerle birlikte görüyorum Mesela dün gece rüyamda bi çocukla yan yana (güya kardeşimmiş ama kardeşim hiç olmadı) namaz kılıyorduk![]() Bide çok gariptir çok haşır neşir olduğum mıncıklaya mıncıklaya sevdiğim hayvanlar yani köpekler istisnasız hiç korkmasam bile tedirgin dahi olmasam bana saldırıyor Hemde öyle böyle değil parçalama amaçlı saldırıyorlar 2 ay önce gece 2 de aynı köpek sürüsünün önünden elimi kolumu sallaya sallaya geçtim karanlık sokakta hiçbirşey olmadı hatta birini sevdim; geçen hafta geçtim 7 köpek birden saldırdı![]() Ne oluyor bana? |
|
|
|