![]() |
Kendinizle Barışın Olumlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kendinizle Barışın OlumlamasıKendinizle Barışın Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır ![]() Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum, Emin ellerdeyim ![]() Kendimi hayatın akışına bırakıyorum ![]() ![]() Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim ![]() ![]() Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum ![]() Yüksek Benliğime güveniyorum ![]() ![]() Sağlığım her açıdan mükemmel ![]() ![]() Sevgi sürekli olarak beni sarmalar ![]() ![]() Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum ![]() Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım ![]() Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum ![]() Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor ![]() Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum, İyi olan her şey bana kolayca geliyor ![]() Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum, Kendimi özgürce, tam Anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum ![]() ![]() Kendi hayatımın efendisiyim ![]() ![]() Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum ![]() ![]() ![]() Kendim olmaktan mutluyum, Yeterliyim ![]() Burada ve şimdiyi kabulleniyorum, Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri Çekiyorum ![]() ![]() ![]() ( Alıntıdır ) |
![]() |
![]() |
|