Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
barışın, kendinizle, olumlaması

Kendinizle Barışın Olumlaması

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kendinizle Barışın Olumlaması

Kendinizle Barışın

Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır

Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum, Emin ellerdeyim

Kendimi hayatın akışına bırakıyorum Sevgiyle iletişim kuruyorum

Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim Evren beni onaylıyor, her şey yolunda

Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum

Yüksek Benliğime güveniyorum Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak Renklendirir, Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim

Sağlığım her açıdan mükemmel Hayatıma neşe, sevgi, samimiyeti davet ederim

Sevgi sürekli olarak beni sarmalar Ben sevilen, neşeli bir insanım

Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum

Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım

Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum

Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor

Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum, İyi olan her şey bana kolayca geliyor

Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum, Kendimi özgürce, tam Anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum

Kendi hayatımın efendisiyim Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum

Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum Her şey hayatımın iyiliği için Birlikte çalışıyor Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum

Kendim olmaktan mutluyum, Yeterliyim

Burada ve şimdiyi kabulleniyorum, Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri Çekiyorum Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor Yeni bir başlangıç yapmayı hak Ediyorum

( Alıntıdır )

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com