Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
spatyoma, yolculuk

Spatyoma Yolculuk

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Spatyoma Yolculuk

evet şimdi

wwwspatyomcom 'a tıklıyosunuz ve spatyoma varıyosunuz

aa

burası zaten spatyom siz gelmişsiniz bile demek ki anlatacak bir şey yok XD

şaka bir yana nedir acaba bu spatyom?

önce işe ölümden başlayalım

s: öldüğümüz zaman ne olur?

c: ruhumuz ile vücudumuzun bağı kopar

s:1) ruhumuz var mıdır? hani nerede?

2) ruhumuz bedenimiz ile nasıl bir bağa sahiptir?

c:1)evet her canlının ruhu vardır onu göremeyiz ama hissedebiliriz

2) ruhumuz bvedenimize çakra noktalarından bağlanmıştır

s: nasıl hissedebiliriz?

c: basit, ölü takliti yaparak rahat edeceğiniz bir konum alın ve düşüncelerinizi durdurun

s: hepsi bu mu o zaman ruhumu hissetmiş mi olacağım?

c: evet hepsi bu önce ruhun vücuda bağlı olguğu yerlerde ağrımalar veya seğirmeler sızılar olur sonra da ruhun huzurunu hissedersiniz

s: peki öldüğümüzde ruhumuz ile vücudumuzun bağı koptu ne olcak?

c:hemen o anda ölen vücudunuzu göreceksiniz yukarıdan daha sonra düşünebildiğinizi farkedeceksiniz hatta ortamdaki sesleri de duyabilirsiniz

nerede olmak isterseniz o anda orada olursunuz ışık hızından da hızlı bir şekilde sadece olmak istediğiniz yerde olucaksınız

s: öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki birkaç defa ölüpte dirilmişsiniz o-O

c: dünyanın farklı yerlerinde ölüme yakın deneyim geçirip hayata geri dönenlerin anlatığı örn: berrin türkoğlunun ölüme yakın deneyimler,

veya spatyomdaki 1 medyumun ( dünyadayken yazar olan Ken Akehurst) aracığıyla medyum GM robertsin yazdığı herkes için ötealem rehberi gibi kitaplardan okuduklarımı yazıyorum

daha sonra vücudunuzu saran bir işik dalgası ve büyük bir huzur hissedersiniz ve bu his sizi yukarı doğru bir tünelin içinden bir kuyudan geçiyormuşsunuz gibi hızla çekmeye başlayacak bu anda büyük huzur karşısında çoğu insan dünyayı, ailesini sosyal konumunu vs her şeyini bırakıp bu sevgi dolu huzura doğru yolculuğa çıkar

s:1)vücudumuzu niye 1 ışık dalgası sarıyor? (bu arada s: sorunun s'si c de cevabın c'si oluyo )

2) ben buna karşıyım ölen birçok insan bu dunyaki yakınlarına, sevdiklerine derinden bağlıdır ve öylece kendi iradesiyle bırakıp gitmeyecektir

3) bu yolculuk ne kadar sürer ve sonuçta nereye varılır?

c:1)vücudumuzun ışık huzmesiyle kaplanmasının sebebi rehberimizin, biz öte aleme geçince vücudumuzun rengini iyileştirmek için bize sevgiyle yardım edmesidir

2) bağlılık devam eder hayatınızdaki herkesi, yaşadığınız bütün olayları hatırlarsınız hatta unuttuklarınız da size gösterilir

ancak öte alemin huzuru o kadar fazladır ki ölenlerin hemen hemen hepsi bu huzura akar

3) işin en ilgiç tarafı da bu belkide öte alemde (berzah alemi de diyebiliriz) zaman yoktur ve dönüşü yapıp hayata geri dönebilenler yüz binlerce yıl süren bir yolculuk yaptıklarını ifade etmişlerdir bu surada dünyada (genelde hastanelerin acil servislerinde bir dirilip bir giden bedenleri ortalama 6 saat geçirir)

s: 1)rehberimiz mi var? kimdir neyin nesidir benim niye haberim yok niye rehberlik etmektedir?

2)unuttuğumuz hatıraları biri bize gösteriyorsa birileri bizim anılarımıza sahiptir anlamı mı çıkıyor?

3)zamanın olmaması nasıl bir şeydir? o zaman geçmiş geleceğe karışmaz mı?

c:1) evet her insanın rehberi vardır sayısını ve kim olduklarını bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla bu rehberlerden bir kısmı daha önce bizim gibi dünyada yaşayıp ölen ve spatyomda uzun bir eğitim aldıktan sonra rehberliğe başlayan insanlardır

2) evet yaşadığımız her olay dahası içimizden geçen her sözcük her düşünce kırıntısı detaylı şekilde kaydedilir

bir düşünün bu günün teknolojisiyle insanlar bir mekanı özel kameralarla çekip onu film yapıp 3 boyutlu sesli izleyebiliyorken

ruhsal rehberlerin her şeyimizi biliyor olmaları çok daha kolay olmaz mı?

3) zamanın olmaması şimdinin sonsuza dönüşmesidir sonsuz şimdinin olduğu ortamda sadece o an vardır gelecek için endişe duymaz, geçmişinizle ilgilenmezsiniz

s: spatyomda eğitim de mi var bu spatyom nasıl bir yer ki?

c: bizim dünyamız gibi fiziksel sadece 2 önemli farkı var 1si spatyomdaki heryer bahçeler evler araziler düşünce gücüyle özenle cok uzun emeklerin sonucunda yapılmıştır 2si zaman boyutu olmadığı için her şey o an olur yani bir yere gitmek için oturup o yeri düşünürsünüz ve orada olursunuz

s: fiziki bir mekan var ve ölenler oraya gidiyor öyle mi? peki ekonomi yiyecek hayvanlar bitkiler de var mı? evler ve araziler olduğuna göre

c: ekonomi ve yiyecekler yok ama hayvanlar ve bitkiler var orada bu dünyadaki bedeniniz yok yemeğe ve içmeye ihtiyaç duymuyorsunuz

s: peki yemek yok içmek yok , mekan var hayvan var bitkiler var ama bedenimiz yok ee peki napılıyor orda?

c: pek çok şey, sevdiklerinizle iletişime geçebilir, onların evlerini ziyaret edebilirsiniz ve spatyomda yapılan en önemli ve en yoğun şey de spatyoma yeni gelenlere yardım etmek onların bedenini güzelleştirmek işin yapılır

s: beden güzelleştirmek derken ne kastettiniz?

c: öte alemde en önemli şey ruhsal bedeninizin rengidir eğer ruhsal bedeninizin rengi iyi değilse kendinizi kötü hisseder ve diğerlerinin arasına katılmaya çekinirsiniz Ama eğer isterseniz ruhsal rehberler size bedeninizin rengini iyileştirmek için

sevgiyle yardım ederler ve her rehber alanında uzmandır

s:rusal bedenimizin rengi ne anlama geliyo ki bu kadar önemli olsun?

c: spatyomda yüz binlerce yıl boyunca sahip olduğunuz tek şey bedeniniz ve onun rengi olur

s: o zaman sptatyoma gelenlerin beden renkleri farklı oluyo peki bu farka ne yol açıyor neden bağzıları spatyomda bedeninin renginden utanmak zorunda kalıyor?

c: ruhsal bedeninizin rengi dünyadan yaşadığınız olaylar tarafından belirlenir yaşadığınız her olay ruhsal bedeninize işlenir ve orada kalır size tavsiyem dünyada hep iyi işler yapmaya çalışın iyilik yapın, ve sık sık empati kurun en aznıdan bunu yapmaya çalışın böylece ruhsal bedeninizin rengi iyileşir ve daha parlak canlı güzel bir bedene sahip olursunuz

devam etmeyi düşünüyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com