Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinler, musallat

Cinler Ve Musallat

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Cinler Ve Musallat

Bazı arkadaşlarımız (16-17 yaş grubu özellikle) cin çağırdıklarını, hüddam davet ettiklerini, konuştuklarını, gördüklerini söylüyorlar Tabi ki inanmayınız ve şunları şunları yapın diye kulaktan dolma, uydurma sözcüklerle insanları yanlış yöntemlere başvurduruyor ve yine bu sayede ruhsal olarak çöküntü meydana gelebiliyor
Yazıya başlamadan önce belirtmek isterim ki, cin çağırmak ve onlarla konuşmak isteyenlerden bazıları, yatakta oturduğu sırada onları seslendiğini duydum ve o sırada ufacık bir çıtırtı gelse hemen yorganın altına girme modlarını da bildiğimi belirtmek isterim İleri de geriye dönüp baktığınız da gülmenizi istemem
Ve yine bazı arkadaşlarımızın musallat olup olmadığına, takıntılı olduklarını, korktuklarını gördüm Korkmayın Çünkü musallat olsa bu kadar kolay oturamaz, yiyemez, içemez, gülemezdiniz Forumun başında olmak yerine hacı hoca geziyor olurdunuz şuan Tabii ne kadar fayda eder o da hocanın ilmine bağlı

Ortalıkta dolaşan kopyala yapıştır Musallat Belirtileri:

Birileri ortaya çıkıyor:
İzlendiğini hissedersen, gözlerini kapattığında sana yaklaşan bir göz görürsen, tıkırtı duyarsan musallat olmuş olabilir gibi yazılar yazıyor Ve çoğu insanlar da inanıyor Tabii ki belirtisi olabilir Ama herkes de aynı etkiyi göremezsiniz Tıpkı kralın rüyasında gördüğü fare ile fakirin rüyasında gördüğü farenin farklı anlamlar taşıdığı gibi
Musallat olursa anlarsınız Bu gibi belirtilere bakarak kendinizde musallat olup olmadığınızı anlayamazsınız, psikolojik bozukluklar ortaya çıkabilir Herşeyden önce en iyisi Ayet-el Kürsi ile koruma çemberidir bunu da belirtmiş olalım

Belirtiler:
Cinler ellerden veya boyundan girer göğüs kısmında veya sırt kısmında beden de tutunurlar Bu da boyun ve omuz kısmında gerginliklere ağrılara sebep olabiliyor Ve kadınlar da bazen göğüslerde doktorlarca tanı konulamadan kist diye adlandırılan şeyler Onlar olabiliyor Siz ne kadar dua, ne kadar sure okursanız, eğer o size musallatsa titreme sarar Ürperti girer, kısa da olsa üşüme gelir Çokca vesvese verirler Hocaya gidersiniz, eğer böyle birşey olduğunu söylerse, bir dua yazar asarsınız Kurtulur sanarsınız oysa o cin sadece sizden uzaklaşmıştır ama eşikte beklemektedir Önemli olan onun eşikten çıkıp gitmesidir Ve gerçekten ilim sahibi olan bir hoca bunu yapabilir
Gece uyurken içten içe bir gülme sesi duyabilirsiniz, annenizin sesini duyabilirsiniz, kalkmış sanarsınız oysa anneniz odada yatıyordur Bunlar musallat konumunda çokca rastlanır Gün içinde evde tekken veya aileniz olursa bile cinsiyetiniz örneğin bayan ise, size eşiklerden çok yakışıklı bir erkek olarak görünebilirler
Ve şunu da unutmayın, gerçekten musallat olursa onların enerjisini hissedersiniz; başınız da ve sırtınızda Bayılmalara neden olabilir ve bayıldığınız anda çığlıklar atabilirsiniz ama siz bunu hatırlayamazsınız
Şiddetli baş,boyun ve sırt ağrısına neden olurlar Sabah kalktığınızda yorgun kalkmanıza neden olurlar Asla unutmayın ki; rüyamda kedi,köpek fare gördüm eyvah bendede mi musallat var demeyiniz Çünkü yukarıda da söyledim Kral'ın rüyasında gördüğü fare ile fakirin rüyasında gördüğü fare aynı anlamı taşımaz

Nasıl musallat olur ?

Yapılan bir büyüden dolayı cinler musallat olabilirler Şöyle ki, örneğin ben X adlı kişi için bir hocaya gittim ve ona büyü yapmasını istedim Hoca da tam anlamında bu işi yapamazsa (ki Türkiye'de tam anlamıyla bu işi becerebilen insan maksimum 5-6'dır) X adlı kişiye yönlendirdiği cinler büyü ters teptiği için musallat olabiliyor
Günlük hayatta sebebini bilmediğimizi sandığımız bir anda da saldırya maruz kalabiliriz Çok gördüm öyle insanları Bir akrabam hangi hocaya gittiyse kimse onu okuyamadılar, çoğusu bayıldı hocaların Adıyaman, Urfa, Hatay, Mardin kısaca her yeri gittiler ama bir çözüm alamadılar
Musallatın kolay kolay tedavisi olmaz

Cinler aşık olabilir

Evet başlıktada belirttiğim gibi aşık olabiliyorlar Çok sık görünmese de bu tür olaylara rastlanmıştır
Onlar aşık olurlar, evlenmek isterler Ve sizin yanınıza karşı cinsten pek kimseyi yanaştırmak istemezler Karşınızdakinden soğutabilirler ve onu sevdiğinizi bildiğiniz halde yanındayken elini dahi tutmak istemezsiniz sizde anlam veremezsiniz
Onların da bir hayatı var Evleri var çocukları var Siz nasıl ki evinizde oturuyorsanız yatıyorsanız kalkıyorsanız onların da kendilerine göre bir yaşantısı var

wwwspatyomcom
-Harsin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com