Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
beyin, geldiysen işığı söndürinanç, gücü

&Quot;Geldiysen İşığı Söndür&Quot;(İnanç,Beyin Gücü)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Geldiysen İşığı Söndür&Quot;(İnanç,Beyin Gücü)

Değişik bir heyecan yaşamak isteyen,hayatında adrenalin yüklü dakikalara tutunmak isteyen ,canı sıkılan, korkmak isteyen ve merak ettiği sorulara cevap bulmak isteyen vs çok daha fazlasını çoğaltabiliriz cin çağırma nedenleri olarakDemek istediğim bunu okuyan herkes cin çağırmıştır ,yahut çağıranların yanında durmuştur diye tahmin ediyorum
Aniden veya günler öncesinden kararlaştırılmıştırHazırlıklar yapılır , kim ne şekilde çağıracaksa o malzemeler hazırlanırGenel de geleceğine inanmayanlar bu olaya girmek istemez
Bütün hazırlıklar tamamlanmıştır ve sıra çağırma işlemine gelmiştirHerkesin dikkati en üst seviyededir ve herkes bir şeyin geleceğine inandırmıştır kendini,beyin bunu tamamilen kabul etmiştirO an oraya bir şey gelecek ve paranormal olaylar gerçekleşecek bir şeyler görecekBeyin hazırdır bu duruma yeterinceBütün işlemler gerçekleştikten sonra ,gelip gelmediğine emin olmak için soru sorulurÖrnek:geldiysen ışığı söndür veya masaya üç defa vur vs O an herkes odaklanmıştır ışığın söneceğine,buna inanmıştır beyinO da ne ışık söndü,herkes heyecanlanır ve bu heyecanı korku bastırır Korkmuştur herkes ,o an onlardan başka bir varlık vardır yanlarında,düşünmesi bile ürperticiSonra sorular sorulur ve sorulara cevap verir o varlıkSonra bütün arkadaşlarına anlatırlar , cin çağırdık geldi ışık sönsün dedik söndü ,sorulara cevap verdi,sonra bir daha çağıracağız falan
Hayır arkadaşlar bence bu olay böyle olmuyorHer şeyi siz yapıyorsunuz,kendi sorularınıza kendiniz cevap veriyorsunuzBeyin inanıyor bu olaya Her şeyi beyin gücünüz ve inancınız yapıyorKalpten inandığınız için o an , beyniniz çok daha farklı çalışıyor 4 kişisiniz mesela ve hepiniz inanıyorsunuz o an bir şey olacağına ve oluyorOlay bundan ibaret
Arkadaşım hayretler içinde bana bir olay anlatmıştı 6 kişilermiş evde ve 5 kişi çağırmaya karar vermiş(bunlardan biri de sahipli olduğunu ve cinleri olduğunu iddia eden biri ),geldiğine inandıktan sonra,çok zor bi soru sormuşlarO gruba dahi olmayan bir kişi yeni bir hat almış o gün ve kimse bilmiyormuş kendisinden başkaDemiş ki;Ben bugün hat aldım yeni , o numarayı yazsın Ve imkansız gerçekleşmiş,tek bir rakam hata olmadan o numarayı aynen yazmışBu olay bile etkilememişti beniYani bu olayın adı telepatiydi,o an o gruba dahil olmayan çocuk vericiydi, aklından sürekli kendi numarasını söylüyordu ve bunu alıcılara gönderdi Beynimiz inançla birleşince o kadar büyük ve inanılmaz sonuçlar ortaya çıkıyorki
Gerçekten çağırdığında gelmiş olan ve bu varlıklarla konuşan insanlarda var mutlaka,yok demiyorum kesinlikle ama istisna bir durum Söylemek istediğim anlatılan olayların %85'i beyin gücü ve inançla gerçekleşen olaylar olduğu inancındayımYani en azından benim yorumum bu

Teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com