08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
&Quot;Geldiysen İşığı Söndür&Quot;(İnanç,Beyin Gücü)
Değişik bir heyecan yaşamak isteyen,hayatında adrenalin yüklü dakikalara tutunmak isteyen ,canı sıkılan, korkmak isteyen ve merak ettiği sorulara cevap bulmak isteyen vs çok daha fazlasını çoğaltabiliriz cin çağırma nedenleri olarak Demek istediğim bunu okuyan herkes cin çağırmıştır ,yahut çağıranların yanında durmuştur diye tahmin ediyorum
Aniden veya günler öncesinden kararlaştırılmıştır Hazırlıklar yapılır , kim ne şekilde çağıracaksa o malzemeler hazırlanır Genel de geleceğine inanmayanlar bu olaya girmek istemez
Bütün hazırlıklar tamamlanmıştır ve sıra çağırma işlemine gelmiştir Herkesin dikkati en üst seviyededir ve herkes bir şeyin geleceğine inandırmıştır kendini,beyin bunu tamamilen kabul etmiştir O an oraya bir şey gelecek ve paranormal olaylar gerçekleşecek bir şeyler görecek Beyin hazırdır bu duruma yeterince Bütün işlemler gerçekleştikten sonra ,gelip gelmediğine emin olmak için soru sorulur Örnek:geldiysen ışığı söndür veya masaya üç defa vur vs O an herkes odaklanmıştır ışığın söneceğine,buna inanmıştır beyin O da ne ışık söndü,herkes heyecanlanır ve bu heyecanı korku bastırır Korkmuştur herkes ,o an onlardan başka bir varlık vardır yanlarında,düşünmesi bile ürpertici Sonra sorular sorulur ve sorulara cevap verir o varlık Sonra bütün arkadaşlarına anlatırlar , cin çağırdık geldi ışık sönsün dedik söndü ,sorulara cevap verdi,sonra bir daha çağıracağız falan 
Hayır arkadaşlar bence bu olay böyle olmuyor Her şeyi siz yapıyorsunuz,kendi sorularınıza kendiniz cevap veriyorsunuz Beyin inanıyor bu olaya Her şeyi beyin gücünüz ve inancınız yapıyor Kalpten inandığınız için o an , beyniniz çok daha farklı çalışıyor 4 kişisiniz mesela ve hepiniz inanıyorsunuz o an bir şey olacağına ve oluyor Olay bundan ibaret
Arkadaşım hayretler içinde bana bir olay anlatmıştı 6 kişilermiş evde ve 5 kişi çağırmaya karar vermiş(bunlardan biri de sahipli olduğunu ve cinleri olduğunu iddia eden biri ),geldiğine inandıktan sonra,çok zor bi soru sormuşlar O gruba dahi olmayan bir kişi yeni bir hat almış o gün ve kimse bilmiyormuş kendisinden başka Demiş ki;Ben bugün hat aldım yeni , o numarayı yazsın Ve imkansız gerçekleşmiş,tek bir rakam hata olmadan o numarayı aynen yazmış Bu olay bile etkilememişti beni Yani bu olayın adı telepatiydi,o an o gruba dahil olmayan çocuk vericiydi, aklından sürekli kendi numarasını söylüyordu ve bunu alıcılara gönderdi Beynimiz inançla birleşince o kadar büyük ve inanılmaz sonuçlar ortaya çıkıyorki  
Gerçekten çağırdığında gelmiş olan ve bu varlıklarla konuşan insanlarda var mutlaka,yok demiyorum kesinlikle ama istisna bir durum Söylemek istediğim anlatılan olayların %85'i beyin gücü ve inançla gerçekleşen olaylar olduğu inancındayım Yani en azından benim yorumum bu  
Teşekkürler  
|
|
|