![]() |
Psişik Güç Topu (Psi Ball) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psişik Güç Topu (Psi Ball)İyi Forumlar arkadaşlar ![]() Bu konuyu açma nedenim Forumda oluşan konu kirliliği arkadaşlarımız bütün sorularını tek bir konu altında toplamak yerine farklı farklı konular açmakta ve buda forumu kötü yansıtıyor dışarı ''Foruma bak hep çocuklar var burda '' falan gibi cümleler duyuyorum bazı yeni üyelerden ![]() Neyse Konumuza Geçelim Fazla uzatmadan ![]() Psişik güç topu , Enerji Topu ,Psi Ball vs ![]() İsmi tarih boyunca değişik evreler geçirmiş ,farklı kültürler tarafından farklı isimler konulmuş olsada özü tamamiyle aynıdır ![]() ![]() Nasıl yapılır ? Nasıl elde edilir ? Ben yapabilir miyim ? Nasıl yapılır ? Bana özel mesaj atan ve ya yorumları takip eden arkadaşlarımız bilirler ![]() ![]() Çünkü ben bu tür fizik ötesi aktivitelerin kalıplar içinde yapılmasına karşıyım ![]() ''Ayaklarını 30 cm ![]() ![]() ![]() Nasıl elde edilir ? Sorusuna gelirsek elde edilicek bişey değil bu enerji herkesde yüzde yüz oranında bulunan bişey fakat bazı mataryellerle arttırabilirsiniz ![]() Şifalı taşlar benim size önerebiliceğim en uygun materyallerdir ![]() Ben yapabilir miyim ? Yukarıda belirttiğim gibi bizde yüzde yüz bulunan bir enerji bu yapabiliriz ![]() Yapabiliyor muyum ? Etkileri nedir ? Yapabiliyor muyum ? Bu soru yanlış bir sorudur yapabiliyor muyum dan daha çok yapıyor muyum denmelidir çünkü kesinlikle yapabilirsiniz ![]() Etkileri nedir dersek , kişilere göre değişiklik gösterir herkes aynı etkiye aynı tepkiyi vermez bu yüzden kesin olarak etkiler söz konusu değildir ama çoğunlukla dile getirilen eller arasında basınç , sıcaklık soğukluk , ellerde karıncalanmalardır ![]() Şahsen ben deneyimlerime bakıcak olursam : Ellerimin arasında yüksek bir basınç oluyor şöyle bir basınç ki ellerimi oynatmak istediğimde oynatamıyorum o duruma özel bir gayretle ancak ayırabiliyorum ![]() ![]() Size tavsiyelerim ![]() Psişik güç topu yapmaya çalışırken psi wheel , durugörü , telapati , levitasyon kesinlikle yapmayın ![]() ![]() Şöyle bir örnek veriyim Uzun süre yüzme yapan birisi futbolla ilgilenmeye başlarsa kemikleri büyük ihtimal kırılır ![]() ![]() Tamamiyle Psi ball ile geçirmeyin günlerinizi başka bir hobi bulun ve onunla ilgilenin ![]() ![]() ![]() Doğaçlamaya özen gösterin ![]() Mümkün oldukça sorularınızı profesyonellere ve ya ciddi bilgisi olanlara sorun Çünkü yanlış tedavi kişiyi öldürebilir ![]() Alıntı değil alın teridir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Psişik Güç Topu (Psi Ball) |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Psişik Güç Topu (Psi Ball)saykloon aynı beni tarif etmissin kardeşim ben her gün bu yapma dediklerini yapıoyrum tavsiyenle artık sadece psi-ball yapıcam bu gün dinleniyorum yarın baslarım artık cünkü dediginde haklısın bende 2 gün hic bisi yokyu hepsinde minik bir gelisme olsada yapıordum ama bugün hic birini yapamıyoru mdedigin gibi birini yapmak en iyisi ben psi-ball ı sectim onuda aralıklarla yapmaya karar verdim tavsiyen icin saol iyi forumlar kardeşim |
![]() |
![]() |
|