![]() |
Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra. |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.Senin de benden arta kalır yanın az! Sonun en son noktasına ben tek geldim ama sen yapacaksın noktayı koyma işlemini! Zihnin yeter, ellerin kalsın! Yok edersin beni ![]() ![]() ![]() Hatırlamazsın olmazsa ![]() İşte, hazırsın her şeye! Bensizlik ki, bilmezsin bile nasıl olduğunu ![]() Hadi, soldan başla silmeye… Becerebilirsen eğer, gölgemin bile gölgesini bırakma! Affedilmeyen olarak, kadınca ağlarım; yüzümde sırıtan yaşları koluma silerim çocukca, imkansızı sürerim gözlerime, serseriliğimle ![]() İşin bitmiyor lakin burada… Geride, sağıma da hükmetmiş “benim” solum var! İstikrarsız gidişin; az sürsün, iz bırakmasın ve şair yapsın beni ![]() Son’a bir ilmek daha atmış olsa da merak etmiyorum aslında, diline sızan isimlerin dudağında aldığı şekli! Kulağıma aksedişleri senaryolar yazdırsa da bana, oynamayacağım bu sefer! Onlar gidiyor; ben delirmemle kalıyorum ![]() Ki nihayetinde, sen de bana KANIYORSUN! Yaşamım böyle solup yok olacak görünüşe bakılırsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi kendimden bile ayırmışken, beni kurtaracak son’a ihtiyacım var ![]() hiçbir şeyin önemi yok, başka hiç kimsenin… Uzaklığında kayboldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Solum olmuştun, soluğum… Şimdi, Sonum ol Özgür bırak beni… *Övme beni! Öznesi olduğum aşikar cümlelerinle! alıntı
![]() |
Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.Güzel paylaşım olmuş teşekkürler arkadaşım
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.İlgin için teşekkürler gözyaşı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
black_R-O-S-E
|
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.Solum olmuştun, soluğum… Şimdi, Sonum ol Özgür bırak beni… *Övme beni! Öznesi olduğum aşikar cümlelerinle! çok güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.Okuyan gözlerine sağlık canım ilgin için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
gothicc_girll26
|
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.:img-cray:Kendimi kendimden bile ayırmışken, beni kurtaracak son’a ihtiyacım var ![]() ![]() çoq qzLdi abLAcm emeqine saqLık ![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() ![]() 'seLin_
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Kavuşmalar Yalan. Ayrılıklar Palavra.sağol canım vakit ayırdığınız için teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|