Ağrı Giderme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ağrı GidermeArkadaşlar konuyu nereye açacağımı tam olarak kestiremediğim için buraya açmaya karar verdim Yönetici arkadaşlar ilgili yere taşıyabilir![]() Bugün kız arkadaşımın başı ve sırt bölgesi ağrıyordu Bende ona bir çare bulmak için düşünüyordum ki aklımın bir köşesinde kalmış olan kulak kepçesine masaj yaparak ağrı dindirme olayını hatırladım (Bu bilgiyi nereden öğrendiğimi hatırlamıyorum)Kızrakadaşımın kulağını canını acıtacak kadar sert şekilde masaj yaptım yaklaşık 10-12 dakika kadar, derken o sırada parmaklarımda karıncalanma oldu bende masajı bitirdim Kızarkadaşımın ağrısı yarım saate kalmadı geçti Herşey buraya kadar normal fakat asıl anormal olan parmaklarımdaki karıncalanmadan sonra içimi bir sıkıntı bastı daha sonra ayağa kalkınca aniden baş dönmesi başladı Yaklaşık 2 saat kadar baş dönmesi gitti geldi, şimdi bende hiç bir sorun yok Acaba bunun sebebi nedir?Bu arada o masajı yaparken kız arkadaşımın tüm vücudunun bulanık bir dumanla kaplı olduğunu zihnimde canlandırdım Sonra o dumanın bana aktığını ve benden de havaya karıştığını hayal ettim![]() Şimdi ben burda ne yaptım? Biryerlerde yanlış mı yaptım bilemiyorum ![]() Yardımcı olursanız sevinirim ![]() |
|
|
|