![]() |
Bağ Kesme Ve Affetme Calışması.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bağ Kesme Ve Affetme Calışması..Merhaba Arkadaşlar ![]() kendini affetme ve başka birisini affetmek için yapılabilicek bir meditasyon buldum ve sizinle paylaşmak istedim ![]() bu arada bende düzenli bir şekilde uygulamayı düşünüyorum ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sebep olduğum tüm sıkıntılardan, yaptığım tüm yanlışlardan ve yansıttığım tüm olumsuz duygu ve düşüncelerden dolayı senden özür diliyorum ![]() Lütfen bunu kabul et ve beni sevgi ile bağışla ![]() Bende seni sevgi ile bağışlıyorum ![]() Şu andan itibaren seni kendimden, kendimi senden özgür bırakıyorum ![]() İkimizin yolunun da Allah’ın sevgisi ile şifalanmasını ve nuru ile aydınlanmasını diliyorum ![]() Bana öğrettiğin her şey için sonsuz teşekkür ediyorum" ~ Affetme Meditasyonu *Kendini affetme Gözleriniz kapalı kendi görüntünüzü gözünüzün önüne getirin ![]() Yaşadığım ve yaptığım her şeyi seviyorum ![]() Tüm yaşadıklarımı yaşanması gerektiği için yaşadım ![]() Yaşadığım ve yaptığım her şey için kendimi onaylıyorum ![]() Beni bir başkasının onaylaması gerekmiyor ![]() Ben kendimi onaylıyorum ![]() Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum ![]() Yaşadığım her şey benim kendi seçimim ![]() Verdiğim her karar benim kendi seçimim ![]() Ben tüm kararlarımı ve yaşadığım her şeyi onaylıyorum ![]() Ben kendimi onaylıyorum ![]() Ben kendimi affediyorum ![]() Ben kendimi tümüyle seviyor ve takdir ediyorum ![]() Hayatı seviyorum ![]() Yaşamayı seviyorum ![]() Kalbinizden çıkaracağınız pembe sevgi ışığını kendi kalbinize yollayın ![]() ![]() *Ba$kasini Affetme Gözlerinizi kapatıp affetmeye karar verdiğiniz ve affetmeye niyet ettiğiniz kişinin görüntüsünü gözünüzün önüne getirin ![]() ![]() Ben seni affetmeye niyet ettim ![]() Ben seni şu anda affetmeyi kabul ediyorum ![]() Seninle yaşadığım her şeyin benim yüce hayrıma olduğunu kabul ediyorum ![]() Bu dünyada oyun arkadaşım olduğunu kabul ediyorum ![]() Senin varlığına şükrediyorum ![]() Bu yolda sevgiyle seni serbest bırakıyorum ![]() Seni affediyorum ![]() Kendimi affediyorum ![]() Kalbinizden çıkartacağınız pembe ışığı o kişinin kalbine yollayın ve o kişinin yüzünde oluşacak değişimleri gözlemleyin ![]() ![]() ![]() ALINTIDIR ![]() |
![]() |
![]() |
|