Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
davet, ritüeli, rüzgarı

Rüzgarı Davet Ritüeli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Rüzgarı Davet Ritüeli

Rüzgarın enerjisini çağırmak ve ondan yapacağınız büyü için yardım istemek büyülerinizin gücünü kat kat arttıracaktırBüyülerinizin gücünü arttırmak için rüzgarı davet etmek çok kadim ve eski bir yöntemdirBu davet bir çok ritüelden önce yapılabilirÖnce yapacağınız büyü için gerekli olan şeyleri toplayıp çemberinizin içine yerleştirmelisinizSonra Kuzey'e dönüp şu şekilde rüzgarın gücünü çağırmaya başlayın;

Kuzeyin Rüzgarı,Kudretli ve Soğuk
Bana işimde yardım et!

Doğu'ya dönün

Doğu'nun rüzgarı,zihni böylesine aydınlık!
Bana işimde yardım et!

Güney'e dönün

Güney'in rüzgarı,tutkusu böylesine gerçek!
Bana işimde yardım et!

Son olarak Batı'ya dönün

Batı'nın rüzgarı,tatlı ve hüzünlü
Bana işimde yardım et!

Özel büyüleriniz için sadece bir yönün rüzgarını da çağırabilirsiniz

Ve bundan sonra da rüzgarların enerjinizi gerekli-istediğiniz yere taşıyacağına emin olarak ritüelini gerçekleştirebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com