Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derleme, komik, olay

Derleme Birkaç Komik Olay....

Eski 07-07-2008   #1
b@ron
Iconsiritik

Derleme Birkaç Komik Olay....

1-)
bu bir kamyonun arkasında yazıyordu:
hatalıysam hata yaz 3650 ye yolla 'hatasız kul olmaz melodisi' cebine gelsin
2-)
İki hakimi bulunan bir ilçenin adliyesinde, iki hakimde aynı gün duruşma yapmak üzere çok sayıda dosya koymuş Fakat o gün birisi izne ayrıldığı için diğer hakim iki mahkemenin dosyalarını bitiremeyeceğini düşünüp diğer mahkemenin dosyalarının hepsini "işlerin çokluğu nedeniyle" ertelemiş,
Aradan 5-6 ay geçtikten sonra, Yargıtay'dan yaklaşık 20 dosya birden herbirindeki aynı cümlenin altı kırmızı kalemle çizilerek dönmüş ve gerekçeside, "aşağıda yazılı bulunan cümlenin anlamının açıklanarak dosyanın geri gönderilmesi" gerekçesi varmış
Hakim dönen dosyalarına bir bakmış altı kırmızı kalemle çizili cümlelerin hepsi katibin hatası nedeniyle "işlerin *okluğu nedeniyle duruşmanın başka bir güne talikine (ertelenmesine)" yazıyormuş
3-)
Bir gün vezir ile padişah kavga ediyormuşPadişah en büyük ve güclü benim diyor,vezir de hayır en güclü benim sen sadece emir veriyorsun ben ise savaşlara katılıyorum diyormuşTartışma uzayınca bu konuyu sokakta gördükleri ilk kişiye sormaya karar verirlerSokakta ilk coban görürler lafa hemen girmemek için sormuşlar,söyle bakayım senin öküzün mü büyük yoksa kounun mu,coban öküzüm demiş;ya ineğin mi büyük yoksa keçin mi,coban ineğim deyince dayanamayıp sormuşlarSöyle bakayım padişah mı büyük yoksa vezir miCoban biraz düşünmüş ve ben o hayvanları tanımıyorum demiş
4-)
ARKADAŞLAR BU YAŞANAN TAMAMEN GERÇEKTİR;
Yunus Emre mahallesinde oturuyorumBir gün minibüse bindim eve varmaya yakın bir durak önce kravatlı bir adam inmek için ayağa kalktı ve Şoför'e Bey müsait bir yerde indirirmisiniz dicene ''Mükemmel bir yerde inebilir miyim? '' dedi millet bir koptu ama daha komiği Şöför durdu ve adama ;'' Tabi buyrun size layık değil ama'' dedi gülmekten kafa tasım hala arıyor
5-)
İstanbul-Bolu arasındaki tünellerin girişinde birkaç yıl öncesine kadar "Farlarınızı yakınız" çıkışında ise "Farlarınızı söndürünüz" yazıyordu Karadenizli bir vatandaşımız gece yolculuğu sırasında tünel çıkışında "Farlarınızı söndürünüz" yazısını görüp gece farlarını kapatınca tünel çıkışındaki uçurumdan aşağıya uçmuş O günden sonra artık tünel çıkışlarında "Farlarınızı kontrol ediniz" yazıyor
6-)bodrum'da veya datça'da küçük bi
lokantanin caminda
"23 saat açigiz" yaziyodu :))
hizmet hizmet bi yere kadar di mi,
biraz da
kendimize zaman ayiralim

7-)Abi çaycinin prensibi olur mu,
demeyin Bizim
çaycinin cama yazdigi yazilar bunlar:
1 Sicak çay 150000TL
2 Saat besten sonra çay yoktur,
israrci olmayiniz
3 Tek çay için yukari çikamam gelip
kendiniz alin
8-)Bir gün Bakirköy-Taksim dolmusuna
binmistim Aracin
ön konsoluna harfli sticker'larla
sunlar yazilmisti:
TÜRK SOFÖRÜ EN IÇTEN DUYGULARIN
INSANIDIR
E, ne var ki bunda, demeyin; devamini
okuyun:
KEMAL ATATÜRK !!
9-)
Güneşin tutulacağı günün sabahı coğrayfa dersindeyiz
Coğrafya öğretmenimiz: ''çocuklar saatlerinizi ayarlayın 1405'e güneş tutulmasını izleyin'' diyor
Sınıftan bir adet sazan çıkıp şu soruyu soruyor:
''öğlen iki mi hocam???''
Arkadaşa sevgiler
10-)
Adam barda gördüğü güzel bir bayanla konuşmanın yollarını arıyorduSonunda cesaretini toplayarak kıza yaklaştı ve,
- "Biraz konuşabilirmiyiz acaba?"
dedi Kız birden haykırdı:
- "Terbiyesiz!Ben senin bildiğin kızlardan değilim!"
Adam utancından yerin dibine girmiştiHerkes ona bakıyordu, gitti ve masasına oturdu
Bir süre sonra kız ona yaklaşyı,gülümseyerek,
- "Az önceki olay için özür dilerimBen psikoloji öğrencisiyim ve utandırıcı durumlarda insanların nasıl davrandıklarını inceliyordum"
dedi Adam avaz avaz bağırarak cevap verdi:
- "Ne? Gecesi 200 dolar mı?Deli misin sen?"

Cevap : Derleme Birkaç Komik Olay....

Eski 07-07-2008   #2
zeynoo

gerçektende komikmiş ellerine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 07-08-2008   #3
meLankoLik_asaLet

ARKADAŞLAR BU YAŞANAN TAMAMEN GERÇEKTİR;
Yunus Emre mahallesinde oturuyorumBir gün minibüse bindim eve varmaya yakın bir durak önce kravatlı bir adam inmek için ayağa kalktı ve Şoför'e Bey müsait bir yerde indirirmisiniz dicene ''Mükemmel bir yerde inebilir miyim? '' dedi millet bir koptu ama daha komiği Şöför durdu ve adama ;'' Tabi buyrun size layık değil ama'' dedi gülmekten kafa tasım hala arıyor

emeğine sağlık buna koptm yha :):):)25

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com