![]() |
Altın İşık Meditasyonu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Altın İşık MeditasyonuSol elimi açıyorum gökyüzüne dönük ![]() "ulu yaradanın izni ve ismiyle altın ışık enerjisini istiyorum! sol elime gök yüzünden altın bir ışık iniyor imgeliyorum ![]() "hoş geldin altın ışık" selamlıyorum ![]() altın ışık avuç içimden içeri giriyor kolumdan dirseğime doğru ve oradan sol omzuma sırtımdan dolaşıp sağ koluma ve sağ elimin avucuna içine geliyor ; bir altın ışık huzmesi olarak çıkıyor ![]() sol elim gökten bir alıcı sağ elim verici gibi avucumdan çıkan altın ışığı yönlendiriyorum odaların köşelerine "altın ışık buraya ak" yatağıma " altın ışık yatağımı altın ışıkla doldur" odalara " altın ışık bu odayı doldur" mekanın her yerini altın ışıkla dolduruyorum ![]() imgeledim altın ışık her yere geldi ![]() altın ışığı yaralara destekleyici bir şifa olarak da kullanıyorum ![]() ![]() bu ışığı istediğiniz kişiye de gönderebilirsiniz değişiklikleri gözlemleyin ![]() einstein'in ünlü "imgeleme gücü bilgiden daha önemlidir" sözü bana her zaman rehberdir ![]() seçeneklerle dolu hür iradenin var olduğu bir boyutta yaşıyoruz ![]() ne olacağını nerde yaşayacağımızı biz seçiyoruz ![]() bu bilgilerde kolay ve altın ışıklı olanı seçenler için ![]() alıntıdır ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|