![]() |
Çakra Kontrolü İçin Kolay Yol Sarkaç Yöntemi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çakra Kontrolü İçin Kolay Yol Sarkaç YöntemiEğer bu vereceğim bilgi daha önce yazıldıysa şimdiden kusura bakmayın diyorum, okuyabildiğim tüm mesajları okudum ama hepsine yetişmem mümkün değil ![]() ![]() Çakraların çalışmasını sarkaç yöntemiyle kontrol edebilirsiniz ![]() Metal bir yüzüğe bir ip bağlayarak veya daha iyisi metal bir zincir bağlayarak çakralarınızın çalışıp çalışmadığını öğrenebilirsiniz ![]() Yapmanız gereken şey iyice konsantre olmak, dikkatinizi yoğunlaştırmak ![]() ![]() ![]() ![]() Elinizi hiç hareket ettirmeden bekleyin ![]() ![]() Şimdi burda önemli olan bir nokta var: çakraların hangi yöne döndükleri ![]() ![]() ![]() Çakralarınızın bazılarının doğal durumu saat yönüne, bazılarının da saat yönünün tersine dönmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emreokur adlı kullanıcının Çakra Açma başlığında yazdıkları size yardımcı olacaktır ![]() ![]() 1 ![]() ![]() Benim çok işime yarıyor bu yöntem ![]() ![]() ![]() ![]() Yani bu yöntemin sağlamasını da yaptım, gerçekten işe yarıyor |
![]() |
![]() |
|