|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adem, akdeniz, aydın, ilköğretim, incirliova, okulu, yazıdere, şehit |
![]() |
Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu İncirliova Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu İncirliova AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Resimleri - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Hakkında YAZIDERE ŞEHİT ADEM AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Okul 1948 yılında inşa edilmiş, aynı tarihte öğretime başlamıştır ![]() Eğitim ve öğretime başlamıştır ![]() Öğretimi yapmaktadır ![]() Okulumuz mezunlarından olan sınıf öğretmeni AKDENİZin 11 ![]() ![]() Yılında görev yapmakta olduğu Mardin ili, Nusaybin ilçesi, Dibek köyünde teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle okulumuzun adı ŞEHİT ADEMAKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir ![]() Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / İNCİRLİOVA Adı: YAZIDERE ŞEHİT ADEM AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yazidere Köyü incirliova Telefon Numarası: 2565957057 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : Bilgi Yok Web Adresi: Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Ok Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|