Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adem, akdeniz, aydın, ilköğretim, incirliova, okulu, yazıdere, şehit

Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu İncirliova Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın İncirliova'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Resimleri - Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Hakkında

YAZIDERE ŞEHİT ADEM AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU

Okul 1948 yılında inşa edilmiş, aynı tarihte öğretime başlamıştır 1962 yılında eski bina yıprandığı ve ihtiyacı karşılamadığı için 2 derslikli yeni bina yapılmıştır

Eğitim ve öğretime başlamıştır Okulumuz iki öğretmenli olup birleştirilmiş sınıf

Öğretimi yapmaktadır

Okulumuz mezunlarından olan sınıf öğretmeni AKDENİZin 11Ocak1988

Yılında görev yapmakta olduğu Mardin ili, Nusaybin ilçesi, Dibek köyünde teröristler tarafından şehit edilmesi nedeniyle okulumuzun adı ŞEHİT ADEMAKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU olarak değiştirilmiştir

Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu Aydın İncirliova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: YAZIDERE ŞEHİT ADEM AKDENİZ İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: Yazidere Köyü incirliova

Telefon Numarası: 2565957057

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi: Yazıdere Şehit Adem Akdeniz İlköğretim Ok

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com