|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, okulu, pirelli, türk |
![]() |
Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliTürk Pirelli İlköğretim Okulu Hakkında - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tanıtım - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri - Türk Pirelli İlköğretim Okulu İletişim Türk Pirelli İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Türk Pirelli İlköğretim Okulu Tarihçesi: Türk Pirelli İlköğretim Okulu; İzmit merkez ilçe içersinde Saray bahçe Belediyesine bağlı, İzmit’in güneydoğusunda Körfez (42 Evler) Mahallesinde deniz seviyesinde düz bir alana kurulmuştur ![]() Yeni kurulmakta olan mahalle halkının okula kavuşma istekleri üzerine 3,5 hektarlık kooperatif arsası Milli Eğitim emrine tahsis edilmiştir ![]() ![]() Son durum itibariyle bahçenin dört bir yanı beton duvarlarla çevrili, çevrili olan bu duvarlar yemyeşil çınar, çam ve değişik türde ağaçlarla süslenmiş durumdadır ![]() ![]() Oyun alanı olarak ayrılan yerin daha büyük alan kapladığı daha ilk bakışta fark edilir ![]() ![]() Türk Pirelli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: TÜRK PİRELLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KÖRFEZ M ![]() ![]() Telefon Numarası: 2623350887 Faks Numarası: 2623351592 E-mail Adresi: Web Adresi: - Türk Pirelli İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|