Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
derinkuyu, ilköğretim, nevşehir, okulu

Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu

Derinkuyu İlköğretim Okulu - Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu Hakkında - Derinkuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Derinkuyu İlköğretim Okulu İletişim

uzaklıkta olup ilçenin en büyük ve öğrenci ve personel olarak en kalabalık okuludurOkul binamız zemin kat dahil 5 katlı ve kaloriferlidir2002 yılında eğitim-öğretime açılmıştırOkula ait lojman binası yokturUlaşım sorunu yokturDerinkuyu dan Nevşehir e her yarım saatte bir araç bulunur
NEDEN VARIZ SORUSUNUN YANITIDIR MİSYON
Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak,onların bilgili,becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21yüzyılın gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız
Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir
Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır
Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız
Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz
Farklılıklarımızın farkındayız Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz

VİZYONUMUZ
Ne olmak istediğimizdir
İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir
Yönümüzü belirler,
Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir
Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin
Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin
Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın
Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlarDoğruları yaptıklarında korkmasınlar
Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın

Derinkuyu İlköğretim Okulu
kaynak :webrehberiz biz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com