![]() |
Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir DerinkuyuDerinkuyu İlköğretim Okulu - Derinkuyu İlköğretim Okulu Nevşehir Derinkuyu Hakkında - Derinkuyu İlköğretim Okulu Tanıtım - Derinkuyu İlköğretim Okulu Resimleri - Derinkuyu İlköğretim Okulu İletişim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NEDEN VARIZ SORUSUNUN YANITIDIR MİSYON ![]() Biz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir ![]() Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ![]() Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır verimli bir şekilde çalışırız ![]() Biz, birbirimize ve kendimize güveniriz ![]() Farklılıklarımızın farkındayız ![]() ![]() VİZYONUMUZ Ne olmak istediğimizdir ![]() İdeallerimiz,hatta ulaşabileceğimizi asla düşünemediğimiz hayallerimizdir ![]() Yönümüzü belirler, Hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir ![]() Okulumuzda,öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin ![]() Her veli,okulumuzda öğrencisine her fırsatın verildiğini bilsin ![]() Okulumuzda öğretenler ve öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine yardımcı olmanın önemine inansın ![]() Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsunlar ![]() ![]() Okulumuzda,herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın Derinkuyu İlköğretim Okulu kaynak :webrehberiz biz |
![]() |
![]() |
|