|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
balıkesir, bilgileri, ilköğretim, okulu, sındırgı, yusufçamı |
![]() |
Yusufcamı İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı Balıkesir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yusufcamı İlköğretim Okulu Bilgileri Sındırgı BalıkesirBalıkesir'deki İlköğretim Okulları Hakkında - Balıkesir Sındırgı'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yusufcamı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yusufcamı İlköğretim Okulu Okulu Resimleri - Yusufcamı İlköğretim Okulu Hakkında ![]() Misyon-Vizyon Özdenetimli, çağdaş ve düşünebilen insan yetiştirmek ve bunu düzenli, planlı bir şekilde yapmak okulumuzun başlıca ilkelerindendir ![]() Başarı ölçütümüz, çocuklarımızın ne kadar bildiğinden çok, bildiklerini hayata ne kadar geçirebildiğidir ![]() Okulumuzun temel vizyonu, yapılan her işte kaliteyi sağlamaktır ![]() Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı,sahip olduğu yapıcı ve yaratıcı gücü tanıyan,sorumluluk sahibi,özgür,üretken,katılımcı ve mutlu bireyler yetiştirebilmek için tm olanakları kullanmaktır ![]() Yusufcamı İlköğretim Okulu Balıkesir Sındırgı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: BALIKESİR / SINDIRGI Adı: YUSUFCAMI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: YUSUFÇAMI KÖYÜ Telefon Numarası: 2665486100 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 649905@meb ![]() ![]() Web Adresi: BALIKESİR - SINDIRGI - Yusufcamı İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|