|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, borçka, boyalı, güreşen, ilköğretim, okulu |
![]() |
Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Borçka Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Borçka ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Borçka'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 795303 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : BORÇKA İl Merkezine Uzaklığı : 63 İlçe Merkezine Uzaklığı : 28 Ulaşım Yolu : Toprak Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 1 Öğrenci Sayısı : 14 Diğer Personel Sayısı : 0 Şube Sayısı : 2 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Güreşen Boyalı İlköğretim Okulu Artvin Borçka İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / BORÇKA Adı: GÜREŞEN BOYALI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GUREŞEN KÖYÜ BOYALI MAH ![]() Telefon Numarası: Bilgi Yok Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi: 795303@meb ![]() ![]() Web Adresi: Bilgi Yok Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|