![]() |
Karaaslan Atatürk İlköğretim Okulu Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karaaslan Atatürk İlköğretim Okulu KonyaKaraaslan İlköğretim Okulu Hakkında - Karaaslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri - Karaaslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() Karaaslan Atatürk İlköğretim Okulu Konya Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Tarihçesi: 1967 yılında Şeker Fabrikası'na ait geçici binada, Karaaslan Yeni Okulu adı ile ilk olarak açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önceleri köy olan ve 1981 yılında Konya Belediyesi sınırları içine alınan Karaaslan'ın asıl yerleri 3-5 haneyi geçmez ![]() ![]() Mahallenin merkezden uzaklığı 7 - 11 km dir ![]() ![]() 2007 - 2008 yılında Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaptırılan 16 derslik yeni binada eğitim öğretim hizmetleri yürütülmektedir ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KARATAY Adı: KARAASLAN ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KARAASLAN DEDE MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3323596636 Faks Numarası: E-mail Adresi:kataturkioo@gmail ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Karaaslan İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|