|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ilköğretim, ismet, kadınhanı, konya, okulu, ümmühan, önal |
![]() |
İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Kadınhanı Konya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Kadınhanı Konyaİsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu İletişim ![]() İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Konya Kadınhanı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Tarihçesi: İlçemiz eşrafından, İstanbul’da ikamet eden İsmet ÖNAL ve eşi Ümmühan ÖNAL adına yaptırılan binasında 1990 yılında eğitim ve öğretime açılmıştır ![]() ![]() 2005 Yılında Okulumuza İl Özel İdare bütçesinden 6 derslikli ek bina yapılmıştır ![]() İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / KADINHANI Adı: ISMET VE UMMUHAN ONAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: TEPEBAŞI MAHALLESİ ZİRAAT EVLERİ YANI Telefon Numarası: 3328340324 Faks Numarası: E-mail Adresi: 722170@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() İsmet ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|