|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, ahmet, bilgileri, hoca, ilköğretim, merkez, okulu, yesevi |
![]() |
Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarHoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Hakkında - Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Tanıtım - Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Resimleri - Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu İletişim ![]() Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 12 Eylül 1993 Okulumuzun Egitim ve Ögretim hayatina basladigi tarihtir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuzda 3 idareci; 25 brans, 13 sinif ögretmeni, 4 ana sinifi ögretmeni, 1 memur, 2 sürekli işçi olmak üzere 48 kisilik kadrosuyla özverili çalismalarini sürdürmektedir ![]() olarak ilan edilmesi Okulumuzun bu ismi almasinda etken olmustur ![]() Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 2131971 Okulun Faksı: 272 2132178 Okulun Adresi: Dervişpaşa mahallesi ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Hoca Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|