|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, merkez, okulu, şahinevler |
![]() |
Şahinevler İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şahinevler İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Şahinevler İlköğretim Okulu Hakkında - Şahinevler İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şahinevler İlköğretim Okulu Bilgileri Misyonumuz-Vizyonumuz ŞAHİNEVLER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK MİSYONUMUZ Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek ![]() ŞAHİNEVLER İLKÖĞRETİM OKULU OLARAK VİZYONUMUZ Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak ![]() Şahinevler İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: ŞAHİNEVLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: KUZEYYAKA MAH ![]() ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2423257610 Faks Numarası: 2423264292 E-mail Adresi: 377340@meb ![]() ![]() sahinevlerio@gmail ![]() WEB: http://www ![]() ![]() ![]() Web Adresi:Şahinevler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|