|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, merkez, okulu, saniye, sayıoğlu, öğretmen |
![]() |
Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez AfyonkarahisarÖğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu İletişim Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : - Okulumuz 1989 yılında faaliyete geçmiştir ![]() - Okulumuzun binası iki katlı olup,12 dersliğe sahiptir ![]() ![]() - Okulumuzun birinci katı Öğretmen Saniye Sayıoğlu tarafından yaptırılmış olduğundan okula kendi ismi verilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() - Okulumuz kaloriferlidir ve ısınma problemi yoktur ![]() - Okulumuzun atölyesi yoktur ![]() - Depo ve arşiv odası vardır ![]() - Spor salonu yoktur ![]() - Müdür ve müdür yardımcısı odaları mevcuttur ![]() - Okulumuzun bahçe alanı 3753 m2'dir,ağaçlandırılmış ve çiçeklendirilmiştir ![]() - Okulumuzda şu anda birisi Müdür Yardımcısı olmak üzere 11 sınıf öğretmeni,8 tane de branş öğretmeni görev yapmaktadır ![]() - İki kadrolu bir geçici görevli olmak üzere 3 tane hizmetli görev yapmaktadır ![]() Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: 272 213 09 87 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yenice Mahallesi, 127 ![]() Okulun Web Adresi: http://saniyesayioglu ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439375@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|