İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğreim Okulu Bilgileri Sarayönü Konya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğreim Okulu Bilgileri Sarayönü Konyaİsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Hakkında - İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Tanıtım - İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Resimleri - İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu İletişim Ismet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu Konya Sarayönü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Ismet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Ismet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Ismet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Ismet Ve Ümmühan Önal İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğreim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / SARAYÖNÜ Adı: ISMET VE ÜMMÜHAN ÖNAL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Saraç Mahallesi Sarayönü/Konya Telefon Numarası: 3326172450 Faks Numarası: E-mail Adresi: Web Adresi: - İsmet Ve Ümmühan Önal İlköğreim Okulu Resimleri: ![]() Kaynak : webrehberi biz - sarayönü meb gov tr
|
|
|
|