|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ankara, bektaşi, bilgileri, hacı, ilköğretim, okulu, sincan, veli |
![]() |
Hacı Bektaş-İ Veli İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hacı Bektaş-İ Veli İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan AnkaraAnkara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Hacı Bektaş-ı Veli İlköğretim Okulu Tanıtımı - Hacı Bektaş-ı Veli İlköğretim Okulu Resimleri - Hacı Bektaş-ı Veli İlköğretim Okulu Hakkında MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ DEĞERLERİMİZ Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, gelişim ve değişime açık, öğrenebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen öğrencileri topluma kazandırmak ![]() Takım ve ekip olmayı başarmış, eğitim ve öğretimde Türkiye’ye ve dünyaya; yarınların liderlerini yetiştiren, çağdaş bir kurum olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz Ankara ili merkez ilçesi Sincan'dadır ![]() Okulumuz 1999 yılı Aralık ayında eğitim öğretime açılmıştır ![]() ![]() Bunlardan biri kültürel ve sosyal faaliyetlerin yapıldığı Çok Amaçlı Salondur ![]() ![]() Diğer bina ise eğitim ve öğretim çalışmalarının yapıldığı ana binadır ![]() ![]() Çevre nüfusun her geçen gün artması ile okulumuza artan talep nedeniyle derslik sayısı 32’ ye , bilgisayar laboratuarı sayısı ise 2’ye çıkarılmıştır ![]() Okulumuz her geçen gün gerek eğitim kalitesi gerekse okul donanımı açısından kendini yenilemeye devam etmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hacı Bektaş-ı Veli İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANKARA / SİNCAN Adı: HACI BEKTAŞ-I VELİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SELÇUKLU MAH ![]() Telefon Numarası: 3122762999 Faks Numarası: 3122763500 E-mail Adresi: hacibektas@meb ![]() ![]() Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - Hacı Bektaş-ı Veli İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|