Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
akar, aydın, ilköğretim, karpuzlu, okulu, şehit, şenol

Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Karpuzlu Aydın

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Karpuzlu Aydın

Aydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karpuzlu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Resimleri - Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Hakkında

tarihçe
Okulumuz Kasım 1992 de Şehit Şenol Akar İlkokulu ile Karpuzlu Lisesi orta kısmının birleşmesi ile açılmıştır İlkokul kısmı 1928 yılında Demircidere İlkokulu olarak, bugünkü Merkez camiinin yerinde 3 yıllık açılmıştır 1939 yılında 5 yıllık öğretime başlamıştır 1949 yılında yıkılan eski okul binasında öğretime başlamıştır Daha sonra 1962 yılında Iblok , 1964 yılında IIblok yapılarak , şu anda lise binası olan yerde göreve başlamıştır 1971 yılında Belediye kurulup kasaba olunca okulun adı da Karpuzlu Merkez İlkokulu olmuştur

Okulumuzdan mezun olan ve Siirt'in Şırnak ilçesinde teröristlerce şehit edilen öğretmen Şenol Akar'ın adının ebedileştirilmesi için 30011989 tarihinden itibaren okulumuzun ismi Şehit Şenol Akar İlkokulu olarak değiştirilmiştir Şu anda öğretim yapılan binaya 1 Kasım 1992 tarihinde geçilmiştir

Şuan okulumuzda ana sınıfı dahil olmak üzere toplam 15 adet derslik bulunmaktadır1kademede yer alan sınıflar tek şubedir2kademede ise her sınıf 3 şubeden oluşmaktadır

Ayrıca okulumuzda Bilişim Teknolojisi sınıfı, Fen ve Teknoloji laboratuarı,Teknoloji Tasarım Atölyesi,Matematik sınıfı ve kütüphane bulunmaktadır Okulumuzun mevcudu ise 352'dir

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programlarını, çevre faktörlerini de dikkate alarak imkânlar dâhilinde dünyada gelişmekte olan teknolojiden en iyi şekilde yararlanarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak öğrencilerin kabiliyet ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmeti sunmak onları sosyal, kültürel, ekonomik ihtiyaçlarını karşılayarak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak, üst öğretim kurumlarına nitelikli öğrenciler yetiştirmek ve "Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu" olarak eğitim ve öğretimin kalitesini arttırmak temel işlevimizdir

VİZYON

Okulumuzda; Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen, onları yaşam felsefesi olarak kabul eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan bireylerin yetiştirildiği, demokratik yaşam felsefesinin herkes tarafından benimsendiği, insan haklarına saygının egemen olduğu, teknolojik ve bilimsel gelişmelerin herkes tarafından benimsenerek kullanıldığı, araştırmacı, bilgiyi hayata uygulayabilen bireylerin yetiştirildiği, öğrenmenin her fert için yaşam boyu devam ettiği ilkesinin her zaman temel ilke olarak kabul edildiği, Türkiye'yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliklerinin önemli bir parçası olarak, hizmetin yürütüldüğü bir çevrede eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak

Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu Aydın Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı

Adı: ŞEHİT ŞENOL AKAR İLKÖĞRETİM OKULU

Adresi: BAYRAKTEPE MAH

Telefon Numarası: 2567411010

Faks Numarası: Bilgi Yok

E-mail Adresi : Bilgi Yok

Web Adresi:Şehit Şenol Akar İlköğretim Okulu

Kaynak : webrehberibiz - wwwmebgovtr

Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com