08-20-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İmkb Sincan Prof. Dr. Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu Bilgileri Sincan Ankara
Ankara'daki İlköğretim Okulları Hakkında - Ankara Sincan'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu Tanıtımı - İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu Resimleri - İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu Hakkında
İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu Ankara Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, İmkb Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz
Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: İMKB SİNCAN PROF DR FARUK KADRİ TİMURTAŞ İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: Ertuğrul Gazi Mahallesi Soysal Sokak No:2 06930SİNCAN/ANKARA
Telefon Numarası: 3122637272
Faks Numarası: 3122644939
E-mail Adresi: Bilgi Yok
Web Adresi: ANKARA - SİNCAN - İMKB Sincan Prof Dr Faruk Kadri Timurtaş İlköğretim Okulu <
Kaynak : webrehberi biz - www meb gov tr
Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
|