|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, ilköğretim, karpuzlu, okulu, vakıfbank |
![]() |
Vakıfbank İlköğretim Okulu Karpuzlu Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakıfbank İlköğretim Okulu Karpuzlu AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Vakıfbank İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Karpuzlu'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Resimleri - Vakıfbank İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZ Okulumuzun inşaatına 1999 yılı Ağustos ayında başlanmış, Kasım ayında bitirilerek 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz üç katlı betonarme bina olarak inşa edilmiştir ![]() ![]() ![]() Okulumuz sekiz sınıflı ilköğretim okulu olup her sınıftan birer şube ve anasınıfı bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() Okulumuzdan her yıl ortalama otuz öğrenci mezun olmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ MEZUNLARINI HAYATIN GERÇEKLERİNE HAZIRLAYAN; ATATÜRK İLKE VE İNKILÂPLARINA BAĞLI, ÇAĞDAŞ GELİŞİME VE DEĞİŞİME AÇIK BİREYLER YETİŞTİREN, ÇEVRESİNE IŞIK SAÇAN VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU' YUZ ![]() VİZYONUMUZ ÇAĞDAŞ ÖĞRETMEN, KATILIMCI VELİ ARAŞTIRIP SORGULAYAN ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE İLÇEMİZİN LİDER OKULU OLMAK ![]() Vakıfbank İlköğretim Okulu Aydın Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / KARPUZLU Adı: VAKIFBANK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Yeni Mahalle 19 Mayıs Caddesi N:24 09540 KARPUZLU/AYDIN Telefon Numarası: 2567411046 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 817888@meb ![]() ![]() Web Adresi: Vakıfbank İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
|