|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| beyazköy, bilgileri, ilköğretim, okulu, saray, tekirdağ |
Beyazköy İlköğretim Okulu Bilgileri Saray Tekirdağ |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beyazköy İlköğretim Okulu Bilgileri Saray TekirdağBeyazköy İlköğretim Okulu Hakkında - Beyazköy İlköğretim Okulu Tanıtımı - Beyazköy İlköğretim Okulu Erişim bilgileri - Beyazköy İlköğretim Okulu Resimleri ![]() Beyazköy İlköğretim Okulu Tekirdağ Saray İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Beyazköy İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Beyazköy İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Beyazköy İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Beyazköy İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TEKİRDAĞ / SARAY Adı: BEYAZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Beyazköy Kasabası Saray/Tekirdağ Telefon Numarası: 2827986285 Faks Numarası: 2827986285 Okulumuz hakkında Beyazköy ilköğretim okulu tekirdağ ilinin saray ilçesine bağlı bir Belde ilköğretim okuludur okulumuz bir fen labaratuarına ,Bir bilişim teknolojileri sınıfına sahiptir ![]() Okulumuz ulaşım açısından çok elverişli bir konumdadır ![]() Gelir gider tablosu Çorlu ve saray ilçelerine her saat ulaşım mevcuttur ![]() Saray ilçesine 25 dakika,çorlu ilçesine 40 dakika uzaklıktadır ![]() Beldemizde sağlık ocağı, eczane ve çok sayıda küçük market Bulunmaktadır okulumuz iki binadan oluşmaktadır BeldeninGirişinde 1 2 3 Sınıflar eğitim görmektedir belde çıkışındaki büyükBinada ise 4 5 6 7 8 Sınıflar eğitim görmektedir![]() Detaylı Bilgi için Tıklayınız webrehberi biz
|
|
|
|