|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
antalya, ilköğretim, merkez, okulu, varsak, şelale |
![]() |
Varsak Şelale İlköğretim Okulu Merkez Antalya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Varsak Şelale İlköğretim Okulu Merkez AntalyaAntalyadaki İlköğretim Okulları Tanıtımı - Varsak Şelale İlköğretim Okulu Hakkında - Varsak Şelale İlköğretim Okulu Resimleri - Antalya Merkezdeki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Varsak Şelale İlköğretim Okulu Bilgileri Okulumuz 1 ![]() ![]() ![]() 1979-1980 ögretim yilinda Varsak kasaba merkezinde bulunan ortaokul binasi yikilma tehlikesi ile karsilasinca ortaokul da varsak selale ilkokulu binasinda egitim ögretim çalismalarina baslamistir ![]() ![]() 1990 yilinda bes derslikli yeni bir ek bina daha yapilarak 1991-1992 Egitim ögretim yilinda Varsak Ilkögretim Okuluna dönüserek normal egitime geçilmistir ![]() ![]() Yerlesim alanlarinin genislemesi ve yogun göç almasi sonucu bu binalar yeterli gelmeyerek yeni binaya ihtiyaç duyulmustur ![]() ![]() Yeni binamiz 2005-2006 ögretim yilinda hizmete girmistir ![]() ![]() ![]() ![]() 2006-2007 öğretim yılında bütün dersliklerde ısıtma ve soğutma sistemi kurulmuş,fen labaratuvarının eksikleri giderilerek kullanıma açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza Aralık 2006 da ADLS bağlantısı yapılarak internetten yararlanmaya başlanmıştır ![]() 2006-2007 öğretim yılında okulumuzun eksik olan tek yönü yeni yapılan binamızın izalosyonu iyi yapılmadığından dolayı binamız yağmurlu günlerde akmaktadır ![]() ![]() Antalya Büyükşehir Belediyesi okulumuzun bahçesini 08 ![]() ![]() ![]() Varsak Şelale İlköğretim Okulu Antalya Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ANTALYA / MERKEZ Adı: VARSAK ŞELALE İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Varsak Şelale Mah ![]() ![]() ![]() Telefon Numarası: 2424172103 E-mail Adresi:varsakselale@hotmail ![]() Web Adresi:Varsak Şelale İlköğretim Okulu http://www ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|