|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, fatih, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaFatih İlköğretim Okulu Hakkında - Fatih İlköğretim Okulu Tanıtım - Fatih İlköğretim Okulu Resimleri - Fatih İlköğretim Okulu İletişim ![]() Fatih İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : 1994-1995 Öğretim yılında Tavşanlı Atatürk Lisesi bünyesinden ayrılarak, Fatih Ortaokulu adı altında Müstakil Ortaokul olarak Eğitim ve Öğretime açılmıştır ![]() ![]() Eğitim Öğretime devam etmekte bulunduğu 5 katlı Binanın Cumhuriyet Lisesine Tahsis edilmesiyle, aynı bahçede bulunan Tavşanlı Atatürk Lisesinin Eski Binasına taşınmış olup halen bu binada eğitim ve öğretime devam etmektedir ![]() Fatih İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 614 98 54 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Yeni Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://tavsanlifatihio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fatih İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|