|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ahmet, cemil, fethiye, ilköğretim, muğla, okulu, serhatlı, vali, ören |
![]() |
Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Fethiye Muğla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Fethiye MuğlaÖren Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Hakkında - Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Resimleri - Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu İletişim Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : VİZYONUMUZ Ataürk İnkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı;Türk milletini milli,ahlaki,insani,manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren;ailesini vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek ![]() MİSYONUMUZ Her Türk çocuğuna iyi bir vatandaş olamak için gerekli temel bilgi,beceri,davranış ve alışkanlıkları kazandırmak;onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek ![]() Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Fethiye Okulun Telefonu: 2526763043 Okulun Faksı: 252 6763438 Okulun Adresi: Ören Köyü Okulun Web Adresi: http://orenvacserhadliio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 688699@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: NİHAY KOYUNCU Okulun Ulaşım Bilgileri: İl Merkezine Uzaklığı 175 - İlçe Merkezine Uzaklığı 41 Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Ev Kiraları 100 ![]() Ören Vali Ahmet Cemil Serhatlı İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|