|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ecemiş, ilköğretim, kula, manisa, muzaffer, okulu, vali |
![]() |
Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri Kula Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri Kula ManisaVali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Hakkında - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Tanıtım - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Resimleri - Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu İletişim ![]() Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Dönemin Manisa Valisi Sayın Muzaffer ECEMÎŞ'in yardım ve destekleriyle 2000 yılında inşaatına başlanmış olup okulumuz 6 ay gibi kısa bir zamanda tamamlanmış ve 2000-2001 eğitim-öğretim yılında hizmete açılmıştır ![]() ![]() OKULUN EĞİTİM- ÖGRETÎM DURUMU Taşıma merkezi olan okulumuzda normal Öğretim yapılmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN FİZİKİ İMKANLARI Okulumuz yaklaşık 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Okul bahçesinde Basketbol-Voleybol sahaları ve minyatür kale futbol sahası ,kum havuzunun bulunduğu spor alanı oluşturulmuştur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() OKULUMUZUN EĞİTİM OLANAKLARI Kullanım amaçları ve özelliğine göre tüm sınıflarımızda Bilgisayar ve internet ağı, 2 sınıfımızda projeksiyon ,I ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() VİZYONUMUZ Dünya üzerindeki savaşların son bulması , ölen , öldürülen rollerinin oynanmaması, açlığın yoksulluğun son bulması , hakların ve diğer bireylerin haklarının bilinmesi , toplumların birbirlerini yakından tanıması , gelişen ve kendini her gün yenileyen dünya uygarlığına kendi medeniyetini entegre edebilme ancak eğitimle mümkündür ![]() MİSYONUMUZ Büyük Önder Mustafa kemal ATATÜRK'ün "Eğitimdir ki , bir milleti ya hür , bağımsız ve şanlı bir millet olarak yaşatır ya da esarete ve sefalete terk eder" sözünün bilincinde olarak fikri hür , vicdanı hür bireyler yetiştirmek en başta gelen amacımızdır ![]() ![]() Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Kula Okulun Telefonu: (0236) 816 77 88 Okulun Faksı: (0236) 816 7788 Okulun Adresi: 4 Eylül Mahallesi 300 ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Vali Muzaffer Ecemiş İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|