|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
abdurrahman, bilgileri, ilköğretim, kütahya, merkez, okulu, paşa |
![]() |
Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez KütahyaAbdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Hakkında - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Tanıtım - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Resimleri - Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu İletişim ![]() Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okul binasının yapılmasına 10/06/1962 yılında başlanmış ve 30/12/1962 günü tamamlanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (274) 223 62 80 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Mecidiye Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://abdurrahmanpasa43 ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 178487@meb ![]() ![]() Okulun Müdürü: Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Abdurrahman Paşa İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|