|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, gobel, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
![]() |
Gobel İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gobel İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaGobel İlköğretim Okulu Hakkında - Gobel İlköğretim Okulu Tanıtım - Gobel İlköğretim Okulu Resimleri - Gobel İlköğretim Okulu İletişim ![]() Gobel İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1945 yılında yapılmış ve eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni bina diye adlandırılan okul binasının tabanında oturmalar oluşmuş, duvarlar çatlamış, bunun üzerine Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünce yerinde yapılan incelemeler sonucunda 29 ![]() ![]() ![]() Bu binada yıkılarak bugünkü binanın temelleri 1993 yılında atılmış ve bugünkü bina Kasım 1993 te hizmete girmiştir ![]() ![]() ![]() Gobel İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 653 30 85 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Göbel Köyü Okulun Web Adresi: http://gobelio ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: Okulun Ulaşım Bilgileri: Tavşanlı' ya uzaklığı 7 km Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Gobel İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|