|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, denizli, fikret, ilköğretim, kaya, merkez, okulu, tevfik |
![]() |
Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez DenizliTevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Hakkında - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Resimleri - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu İletişim ![]() Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 1958 yılında eğitim öğretime başlamıştır ![]() ![]() Okulun ilk öğretmeni olan Nazmi BAYRAK 1966 yılına kadar, okulda bahçe ve tarım işlerine önem vermiş, ayrıca bahçeye değişik türde ağaçlar dikerek, okul bahçesinin güzel görünmesini sağlamıştır ![]() 1970 yılında mevcut binanın yanına tuvalet, depo ve mutfak olarak kullanılan ikinci bir bina yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() 1997 yılında ilköğretimin sekiz yıla çıkması ile okulda 6 sınıf açılmıştır ![]() yetersiz kalması sonucu ortaya çıkan ihtiyacı, çevredeki özel binalardan faydalanmak suretiyle giderilmiştir ![]() 1998 yılında bu sorunu çözmek üzere üç katlı binanın yapımına başlanmış, fakat ekonomik sorunlar nedeniyle tamamlanamamıştır ![]() ihtiyaçtan dolayı 4 adet derslik olarak kullanılmıştır ![]() Okulumuz 2002/2003 eğitim öğretim yılında Tevfik Fikret Kaya tarafından yaptırılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (258) 2792002 Okulun Faksı: (258) 2792002 Okulun Adresi: Korucuk Mah ![]() ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 459357@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|