Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bilgileri, denizli, fikret, ilköğretim, kaya, merkez, okulu, tevfik

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Denizli

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Hakkında - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Tanıtım - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Resimleri - Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu İletişim

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz :

Okulumuz 1958 yılında eğitim öğretime başlamıştır Bir köy okulu olarak açılan tek dershaneli okulun 39 öğrencisi ile bir öğretmeni vardır

Okulun ilk öğretmeni olan Nazmi BAYRAK 1966 yılına kadar, okulda bahçe ve tarım işlerine önem vermiş, ayrıca bahçeye değişik türde ağaçlar dikerek, okul bahçesinin güzel görünmesini sağlamıştır

1970 yılında mevcut binanın yanına tuvalet, depo ve mutfak olarak kullanılan ikinci bir bina yaptırılmıştır Okulun açıldığı yıllarda dikilen selvilerin 1974 yılında satılması ve köy halkının da maddi katkılarıyla 326 metre kare yer satın alınarak öğrencilere oyun sahası kazandırılmıştır 1975 yılında Milli Eğitim kanalı ile iki dershaneli bir bina daha yaptırılmıştır

1997 yılında ilköğretimin sekiz yıla çıkması ile okulda
6 sınıf açılmıştır Bu durum karşısında okuldaki dershanelerin
yetersiz kalması sonucu ortaya çıkan ihtiyacı, çevredeki
özel binalardan faydalanmak suretiyle giderilmiştir

1998 yılında bu sorunu çözmek üzere üç katlı binanın
yapımına başlanmış, fakat ekonomik sorunlar nedeniyle
tamamlanamamıştır Kaba inşaat halindeki binanın bir katı
ihtiyaçtan dolayı 4 adet derslik olarak kullanılmıştır

Okulumuz 2002/2003 eğitim öğretim yılında Tevfik Fikret Kaya tarafından yaptırılmıştır Bu tarihten itibaren "Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu" olarak hizmet vermektedir Okulumuz 2009/2010 eğitim öğretim yılında 2 idareci , 21 öğretmen , 1 hizmetli ve 420 öğrenci ile devam etmiştir 2010/2011 eğitim öğretim yılında, 2 idareci, 22 öğretmen, 1 hizmetli ve 430 öğrenci ile devam etmektedir

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri :

Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez
Okulun Telefonu: (258) 2792002
Okulun Faksı: (258) 2792002
Okulun Adresi: Korucuk Mah Pamukkale Blv
Okulun Web Adresi: http://wwwtfkiomebk12tr/
Okulun E-Posta Adresi: 459357@mebk12tr
Okulun Ulaşım Bilgileri:
Ulaşım Durumu : Karayolu
Lojman Durumu: Yok
Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok

Tevfik Fikret Kaya İlköğretim Okulu Resimleri :

Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr

Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com