|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| abacı, erdal, eskişehir, ilköğretim, odunpazarı, okulu |
Erdal Abacı İlköğretim Okulu Odunpazarı Eskişehir |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erdal Abacı İlköğretim Okulu Odunpazarı EskişehirErdal Abacı İlköğretim Okulu Hakkında - Erdal Abacı İlköğretim Okulu Tanıtım - Erdal Abacı İlköğretim Okulu Resimleri - Erdal Abacı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Erdal Abacı İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Erdal Abacı İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erdal Abacı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erdal Abacı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erdal Abacı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Erdal Abacı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Erdal Abacı İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Odunpazarı Okulun Telefonu: 2222375676 Okulun Faksı: 2222279293 Okulun Adresi: 71 EVLER MAH TERZİ EVLERİ BAYBİÇEN SOK NO:1 Odunpazarı EskişehirOkulun Web Adresi: http://erdalabaciioo meb k12 trOkulun E-Posta Adresi: 968638@meb k12 trOkulun Müdürü: Ozan pakel Okulun Ulaşım Bilgileri: Organize Sanayi ve Sultandere yönüne giden 6 -44 - 57 numaralı halk otobüsleri ve 44 - 6 nolu kırmızı renkli minibüsler okulun çok yakınından geçerler (Taşıyıcılar kooperatifi önünde bulunan durakta inilecek)Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Erdal Abacı İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulweb meb gov tr - www meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|