|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, ilköğretim, kuruçay, kütahya, okulu, tavşanlı |
Kuruçay İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kuruçay İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaKuruçay İlköğretim Okulu Hakkında - Kuruçay İlköğretim Okulu Tanıtım - Kuruçay İlköğretim Okulu Resimleri - Kuruçay İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kuruçay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz İlk defa 1936 tarihinde eğitim öğretime açılmıştır Zamanla okul ihtiyaca cevap veremediği için yeni bir okul ihtiyacı doğmuştur 1978 tarihinde yeni bina hizmete açılmış ve eski bina yıkılmıştır Yapılan bina ihtiyacın artması dolayısıyla yetersiz duruma gelmiş ve yeni bir okul yapılmış ve 1997 yılında hizmete açılmıştır![]() Şu anda iki binada eğitim –öğretim devam etmektedir Okulumuzda 2 idari oda,8 derslik,1 bilgisayar lab 1 fen lab 1 öğretmenler odası, 1 ana sınıfı ve bir kütüphane bulunmaktadır Ayrıca Okulumuzun 2 adet lojmanı bulunmaktadır Okulumuzun çevre düzenlenmesi çalışmalarına devam edilmekte olup 400 adet fidan dikilerek damla sulama metoduyla sulanmaktadır![]() Kuruçay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: 274 649 20 85 Okulun Faksı: 274 649 20 85 Okulun Adresi: Kuruçay Beldesi Okulun Web Adresi: http://kurucayioo meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 764875@meb k12 trOkulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kuruçay İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
|
|