|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyonkarahisar, bilgileri, ilköğretim, kızık, mehmet, okulu, sandıklı, yaşar |
![]() |
Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı Afyonkarahisar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Bilgileri Sandıklı AfyonkarahisarKızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Hakkında - Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Tanıtım - Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Resimleri - Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Kasabada resmi olarak ilkokul 1925 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1997 yılında kasabamız halkından değerli iş adamı Mehmet YAŞAR ve Oğulları tarafından 8 derslikli, üç katlı, kaloriferli okul binası yaptırılmıştır ![]() ![]() Şu an 5 sınıf Öğretmeni, 5 Branş öğretmeni, 1 Ana Sınıfı Öğretmeni 1 Müdür ve 1 Müdür Yardımcısı vardır ![]() ![]() Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Okulun Telefonu: 272 525 70 07 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Kızık Kasabası Okulun Web Adresi: http://kizikmyioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 439458@meb ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Kızık Mehmet Yaşar İlköğretim Okulu Resimleri : Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|