|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, bahçeciler, ilköğretim, merkez, okulu, seyitler |
![]() |
Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Merkez Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Merkez ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Merkez'deki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Resimleri Kurum Adı : Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Kurum Kodu : 556079 Kurum Türü : İlköğretim Okulu İlçe : MERKEZ İl Merkezine Uzaklığı : 6 İlçe Merkezine Uzaklığı : 6 Ulaşım Yolu : Asfalt Yönetici Sayısı : 1 Öğretmen Sayısı : 3 Öğrenci Sayısı : 33 Diğer Personel Sayısı : 0 Şube Sayısı : 3 Lojman Durumu : Yok Kiralık Ev Durumu : Var Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Artvin Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MERKEZ Adı: SEYİTLER BAHÇECİLER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Seyitler Köyü Merkez-Artvin Telefon Numarası: 4662124623 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : s_bahceciler@hotmail ![]() Web Adresi: Seyitler Bahçeciler İlköğretim Okulu Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|