|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
emiralem, ilköğretim, izmir, menemen, merkez, okulu |
![]() |
Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Menemen İzmir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Menemen İzmirEmiralem Merkez İlköğretim Okulu Hakkında - Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Tanıtım - Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Resimleri - Emiralem Merkez İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : OKULUMUZ: Emiralem Ortaokulu olarak 1976-1977 eğitim- öğretim yılında 13 öğrenci ile hizmete başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Emiralem Ortaokulu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yeni bir okul yeri tedarik etmiş, Yu-Pi Tavukçuluk A ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2000 yılında bina içinde bulunan öğrenci tuvaletlerinin dışarıya alınması için çalışma başlatılmış,2001 yılı yaz döneminde tuvalet inşaatı tamamlanarak bina içinde bulunan öğrenci tuvaletleri iptal edilmiştir; Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Menemen Okulun Telefonu: (0 232) 843 80 32 Okulun Faksı: (0 232) 843 80 32 Okulun Adresi: Eski Manisa Yolu Üzeri Emiralem Okulun Web Adresi: İZMİR-MENEMEN (Emiralem Atatürk İlköğretim Okulu) Okulun E-Posta Adresi: bakikars@hotmail ![]() Okulun Müdürü: ABDULLAH ÖZDEMİR Okulun Ulaşım Bilgileri: Metropol İçi / Dışı : Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emiralem Merkez İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
|