|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, bilgileri, ilköğretim, karamürsel, kocaeli, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri Karamürsel KocaeliAtatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim Atatürk İlköğretim Okulu Kocaeli Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Atatürk İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1960–1961 Eğitim - Öğretim Yılında 6 derslik, 1 Müdür odası, 1 Öğretmenler odası olmak üzere devlet tarafından inşa edilmiştir ![]() İlçemizin nüfus artışına paralel olarak, öğrenci sayısı da artmıştır ![]() ![]() 2003–2004 Eğitim - Öğretim Yılına kadar ikili öğretim yapan okulumuzun aynı öğretim yılında binanın yetersizliğinden dolayı yıkılarak yerine yeni okul binası yapılması kararlaştırılmıştır ![]() Okulumuz, yeni okul binası yapılana dek ilçemizde bulunan Necdet Calp İlköğretim Okulu binasına taşınmıştır ![]() ![]() ![]() Atatürk İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KARAMÜRSEL Adı: ATATÜRK İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: H ![]() ![]() Telefon Numarası: 2624521099 Faks Numarası: 2624521099 E-mail Adresi: Web Adresi: - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
|