![]() |
Murgul İlköğretim Okulu Murgul Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Murgul İlköğretim Okulu Murgul ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Murgul İlköğretim Okulu Tanıtımı - Murgul İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Murgul'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Murgul İlköğretim Okulu Resimleri TARİHÇE Okulumuz, 1951 yılında Etibank Murgul Bakır İşletmelerine ait binada Merkez İlkokulu olarak eğitim faaliyetlerine başlamıştır ![]() ![]() 01 ![]() ![]() ![]() ![]() 2001 yılında okulumuzun bulunduğu binanın da içinde olduğu bazı binaların, Karadeniz Bakır İşletmeleri Anonim Şirketinden Milli Eğitim Bakanlığınca satın alınmasıyla okulumuz da tümüyle Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiş oldu ![]() 1983 yılında Milli Eğitim Bakanlığının Türkiye genelinde İlköğretim Okullarının açılması yolundaki aldığı kararlar doğrultusunda, Merkez İlkokulumuz, İlköğretim okuluna dönüştürülmüş ve adı da Milli Eğitim Bakanlığınca Göktaş İlköğretim Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() ![]() ![]() MİSYON-VİZYON Misyonumuz : Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, toplunda görevlerinin bilincinde olan; üretken, kendini geliştiren ve bunları davranış haline getiren bireyler yetiştirmek ![]() Vizyonumuz: * Murgul İlköğretimli olmaktan gurur duymak ![]() * Öğrenciyi aktif hale getirerek bilgiyi anlamlı olarak kazanmalarına;Yaratıcı, üretici düşünmelerine, öğrenmeyi öğrenmeye rehberlik etmek ![]() * Okulun ve çevrenin imkanlarını en verimli şekilde kullanmak ![]() * Kalite ödülüne aday olmak ![]() ![]() * Çevreye destek ve öncü olmak ![]() * İnsanlığın;eğitim ![]() ![]() Murgul İlköğretim Okulu Artvin Murgul İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / MURGUL Adı: MURGUL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Murgul llköğretim Okulu Telefon Numarası: 4667114401 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : 125598@meb ![]() ![]() Web Adresi: ARTVİN - Murgul - Murgul İlköğretim Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
|